U zocht op: poederlakken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lakkerij J.en P. De Groof

Smallandlaan 23 -2660Antwerpen

Bent U op zoek naar iemand die Uw materialen kan lakken? Het poederlakken van alle metalen. Het natlakken van MDF, hout, plastic, alle metalen of andere ondergronden. Voor al Uw spuitwerken is er maar één adres.

Alural Belgium

Jozef De Blockstraat 69 -2830Tisselt

Alural is een onafhankelijke aluminium coater actief in België voor de Europese markt. Wij poedercoaten uw aluminiumproducten in alle kleuren en structuren en zorgen voor opslag, picking, verpakking en transport.

Almaplast

Singel 6 -2550Kontich

Almaplast NV is 1 van de weinige metaalcoaters gespecialiseerd in zowel poedercoaten als plastificeren als natlakken.

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Ag Coating

Hoeikensstraat 5 -2830Willebroek

AG Coating is gevestigd te Willebroek. Het werd opgericht door Guy Troch en Ann Leyers met als doel een hoogstaande kwaliteit en betrouwbare service te leveren in poedercoating-lakwerk aan de kleine en middelgrote constructeur en de particulier.

Pas

Kasteelstraat 47 -1840Londerzeel

Als verzinkerij is PAS nv één van de laatste familiebedrijven in België. Het bedrijf staat onder leiding van Geert en Wim Pas, zonen van stichter Leo Pas. De verzinkerij Pas nv heeft door de jaren heen een enorme evolutie gekend.

Alulack

Leuvensesteenweg 288 -3190Boortmeerbeek

Met onze 5 moderne en efficiënte productiekettingen, verdeeld over 2 verschillende vestigingen, zijn we heel flexibel en gespecialiseerd in het poederlakken van profielen, vlakke platen, plooiwerk en andere voorwerpen in aluminium.

Decomet

Vaartdijk 24 -3150Haacht

Decomet is gespecialiseerd in metaalconstructies. Snijden, plooien, ponsen, lasersnijden, lassen (TIG, robot), poederlakken.wij bewerken het metaal tot het de vorm aanneemt van uw idee.