U zocht op: poederlakken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ledro Powder Coatings

Europark 2027 -3530Houthalen-helchteren

Met poederlakken op MDF zijn de designmogelijkheden immers onbegrensd. Meer nog, u bent verzekerd van een duurzaam en kwaliteitsvol eindresultaat aan een heel competitieve prijs. Bovendien is poederlakken een uiterst milieuvriendelijk product.

Galva Power Group

Centrum-zuid 2037 -3530Houthalen-helchteren

Galva Power is de enige groep in Europa die een complete waaier van geintegreerde diensten kan aanbieden op vlak van oppervlaktebehandeling

Mobielcenter

Kaarbaan 9 -3600Genk

Langzaam groeide Mobielcenter uit tot een specialist in coatingsystemen.Meer bepaald autolakken en industriële coatings behoren tot het basispakket.Maar dankzij de poedercoatings werd Mobielcenter de specialist in de Benelux van spuitbussen.

Alural Lummen

Dellestraat 16 -3560Lummen

Poederlakken van aluminium, Anodisatie van aluminium, poerdercoaten van aluminium, poerdercoating van aluminium Welkom bij de Alural Groep alural,poederlakken,aluminium,poedercoaten,poedercoating,poederlak,oppervlaktebehandeling,anodisatie,natlak

Metacoat

Europaweg 21 -3560Lummen

Poederlakken van alle metalen. Aluminium, staal, verzinkt staal. Staalstralen en chemisch voorbehandelen. Poederlakken van stuk- of seriewerk. Procestracebility per artikel.