U zocht op: poetsen bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Siesta@home

Winketkaai 17 -2800Mechelen

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Car Beauty Center

Veldkant 8 -2550Kontich

Professioneel autoverzorgingsbedrijf gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van wagens (particulieren en bedrijven) zowel van het interieur als van het koetswerk. Car detailing - Car Beauty Center

D.d. Cleaning

Edouard Passtraat 21 -9220Moerzeke

Wassen van ramen.

B.s.o. Schoonmaak En Bedrijfsdiensten

Jozef Van Instraat 10 -2500Lier

BSO is een betrouwbare dienstverlener in de schoonmaakbranche geworden en biedt afnemers een uitgebreid pakket diensten. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over alle moderne, professionele apparatuur. Waar mogelijk zetten we dan ook speciale machines...

Prestige Cleaning Service

Hollebeekstraat 128-130 -2660Hoboken (antwerpen)

ALGEMEEN SCHOONMAAKBEDRIJFIndustrie-Kantoren-BedrijvenScholen-Privé-TapijtreinigenZowel éénmalige als langdurige opdrachtenMachinaal & manueel-Professionelepoetsheren & poetsdames, kuisvrouwFACILITEITSERVICES(Uw probleem is ons probleem)

Hectas Facility Services

Kernenergiestraat 75 -2610Wilrijk

Hectas Schoonhouden voor al uw schoonmaakproblemen hebben wij een oplossing!

General Services & Cleaning

Predikherenhoevestraat 55 -2840Rumst

GSC bvba ofwel General Services and Cleaning is een bedrijf dat sinds enkele jaren gestart is met het poetsen van auto´s, bedrijfsauto´s en lichte bedrijfswagens. Inmiddels uitgroeit tot een bedrijf dat op het gebied van

S.t. Cleaning

Mutsaardlaan 75 -1020Laken

S.T. Cleaning is een jong groeiend bedrijf opgericht in 2008.Wij bieden uitstekende service en kwaliteit voor al uw schoonmaakopdrachten.Met onze jaren lange ervaring staan wij steeds tot uw dienst !

La Vidange Loiseau

Vilvoordsesteenweg 94/a -1120Brussel

Erkend door de 3 gewestenToxische & niet-toxische productenReinigen & ontstoppen met hoge drukSpeciaal aangepaste voertuigen.voor moeilijk bereikbare plaatsenReinigen - OntgassenVersnijden - Neutraliseren

Gf Hoogwerkers

Prins Boudewijnlaan 9/11 -2550Kontich

Group-f is een gespecialiseerd bedrijf dat doelgerichte oplossingen aanbiedt, wanneer u werken gaat uitvoeren op hoogte.Wij bieden onze klanten een uitstekende kwaliteit in dienstverlening en een uitgebreide verhuurvloot.

Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Belux Cleaning Services

Anatole Francestraat 115-121 -1030Schaarbeek

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Amiral Clean Belgium

Puccinistraat 66 -1070Anderlecht

Zelfstandige of bedrijf, als u geraakt wordt door een ramp, of vervuiling uw bedrijf aantast, dan bent u bij ons aan het goede adres voor alle reinigingswerken en reparatie na rampen.

Mistral

Dansettestraat 39 -1090Brussel

Schoonmaakbedrijven glazenwasserijen ruitenwasserijen schoonmaak kantoren

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.