U zocht op: poetsen bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bubbles Clean

Reytstraat 175 -9700Oudenaarde

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen dat opgewassen is tegen alle vormen van vuil in uw bedrijf? Reken dan op de poetshulp van Bubbles Clean Industrial te Oudenaarde.

Bubbles Clean Industrial

Natendries 10 -9700Mater

Bubbles Clean Industrial in Mater is gespecialiseerd in schoonmaakopdrachten voor bedrijven. Ons team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers maakt komaf met alle mogelijke vuile oppervlakken.

Id Cleaning

Rekkemstraat 8a -9700Oudenaarde

ID-Cleaning is de specialist in alle mogelijke reinigingswerken. U krijgt de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Global Cleaning Service

Aaltersesteenweg 122 -9800Deinze

Wij zijn een schoonmaakbedrijf die gespecialiseerd is in goed en efficiënt schoonhouden en schoonmaken van kantoren, onderwijsinstellingen, productielocaties. Kwalitatief schoonmaken op de vlugste en efficiëntste manier met kennis van zaken.

Plus Business Services

Leiestraat 25 -8500Kortrijk

Plus Business Services is een schoonmaakbedrijf dat instaat voor de periodieke schoonmaak van uw bedrijf of kantoor. Wanneer en hoe ú het wil. Plus Business Services biedt u een schoonmaak aan op maat. Zo streven wij naar een optimaal resultaat ...

Aca - Cleaning

Deerlijkseweg 144a -8790Waregem

ACA staat oorspronkelijk voor Anja Steelandt en Carl Lambrecht. Wat in 1991 begon met een emmer een borstel en een bureau in een tuinhuisje is ondertussen uitgegroeid tot een succesvolle bvba met meer dan 35 schoonmaaksters en 3 ruitenwassers.

Ecoline

Nijverheidslaan 8 -8560Wevelgem

U wenst zich te onderscheiden van de concurrentie? Dan werkt Ecoline in nauw overleg met u graag een Private Label uit, of het nu gaat om enkele producten of een volledig assortiment.

Heyerick Alles Voor Werf En Werk

Steenweg Deinze 193 -9810Nazareth

Heyerick bij ons vindt u alles voor werf en werk!

Cleaningboy

Vlamingstraat 4 -8560Wevelgem

- Cleaningboy, 10 years of ultimate cleaning experience, the first Belgian Cleaning shop on the net 'Cleaningboy - Professioneel poetsbedrijf en online shop voor schoonmaakgerief'