U zocht op: poetsen winkels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

B.s.o. Schoonmaak En Bedrijfsdiensten

Jozef Van Instraat 10 -2500Lier

BSO is een betrouwbare dienstverlener in de schoonmaakbranche geworden en biedt afnemers een uitgebreid pakket diensten. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over alle moderne, professionele apparatuur. Waar mogelijk zetten we dan ook speciale machines...

Grover

Antwerpsestraat 40 -2640Mortsel

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Supreme Energy

Mechelsesteenweg 13 -2840Rumst

Unisnit

Stationsstraat 52 -2860Sint-katelijne-waver

Kbg

Turnhoutsebaan 304 -2110Wijnegem

In Den Boerenhandel

Provinciesteenweg 471 -2530Boechout

Diamo

Bredabaan 257 -2170Antwerpen