U zocht op: pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Loo Technics Schwing Stetter

Poeierstraat 19 -2490Balen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Van Loo Technics

Poeierstraat 19 -2490Balen

Van Loo Technics is Schwing-Stetter verdeler voor België. Sinds 2022 zijn wij ook erkend verdeler voor Komatsu.

Cold-tech Refrigeration

Wagenstraat -2490Balen

Cold-Tech Refrigeration is een jonge en dynamische onderneming die zich toespitst op het installeren, herstellen en onderhouden van airco - warmtepomp systemen, frigo en diepvries toepassingen en ijsmachines.

Bsd

Molenstraat 288 -2490Balen

Macema

Vaartstraat 150 -2490Balen

Onze ervaring is uw troef. Willems-Diels is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, ventilatie, regenwaterrecuperatie, zonne-energie, kachels en warmtepompen.

Calsan Isolatie

Vaartstraat 82 -2490Balen

CALSAN BVBA ISOLATIE EN KOELTECHNISCH BEDRIJF, GROOT- EN KLEINHANDEL IN SANDWICHPANELEN , KOEL- EN VRIESCELLEN, ZONNEBOILERS EN WARMTEPOMPEN,TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN.

Van Loo Technics Komatsu

Poeierstraat 18 -2490Balen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Vema Beton

Industrieweg 6 -2490Balen

Een nieuwe naam in de prefab betonwereld, maar wel een met een massa ervaring. Tom Vennekens en Wim Maerschalck hebben hun jarenlange ervaring in prefab beton gebundeld en ondergebracht in een nieuwe vennootschap VEMA Beton bvba.