U zocht op: pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mertens Jozef En Emiel

Over De Beek 10-12 -1840Steenhuffel

Gebroeders Mertens uit Londerzeel (Vlaams-Brabant) in de specialist op het gebied van putboringen en plaatsen van waterputten. U kan bij ons terecht voor het plaatsen van drinkwaterputten en beregeningsputten voor zowel privaat als industrie.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Groothandel Franąois

Vosseschijnstraat 140 -2030Antwerpen

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

De Backere

Stokerijstraat 35 -2110Wijnegem

Antwerp Diesel Pumps

Bisschoppenhoflaan 555 -2100Antwerpen

Verbouwing van brandstofinjectie pompen, pompen elementen en ontlastkleppen. Wij doen ook de timing van de brandstofpompen ... op zijn plaats, ook in het buitenland.

Marine Motors & Pumps

Ter Stratenweg 39 -2520Ranst

Marine Motors & Pumps is gespecialiseerd in het verhuren, verkopen, herstellen en onderhouden van pompen (dompel en droogopgestelde), beluchters, skimmers, slangen en buizen voor rioolwater, afvalwater, werven: Bentoniet, zand, slib, e.d.

Geja Koeltechniek

Passtraat 258 -9100Sint-niklaas

Geja is al 20 jaar gespecialiseerd in warmtepompen, koeling en airco.

Antwerp Lion Oil Works

Vlaamsekaai 2-5 -2000Antwerpen 1

Antwerp lionoil works is een hooggespecialiseerde onderneming met 70 jaar ervaring omtrent het exact gecontroleerd doseren van smeer- en productiemiddelen ,snelkoppelingen, smering, lionoil, smeersystemen, ....

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

Edo - Pumps

Kerkhofstraat 238 -2850Boom

Wij stellen ons graag voor als fabrikant en partner voor pompen en pompinstallaties.

Grundfos Bellux

Boomsesteenweg 81-83 -2630Aartselaar

Grundfos is één van de wereldleiders op gebied van pompen. Ons breed gamma van hoogkwalitatieve pompen en pompinstallaties biedt oplossingen op alle schalen voor: gebouwentechniek, industriële toepassingen, watervoorziening, waterbehandeling en...

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.