U zocht op: pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Q-clean

Brechtsebaan 36 -2900Schoten

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Denis Engine Services & Parts

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Wij leveren vakbekwaam personeel en kennis voor grote revisies van viertakt diesel scheepsmotoren, zowel ter plaatse als in onze volledig uitgeruste werkplaats dicht bij de haven van Antwerpen.

Sdmo

Wijnegembaan 2 -2900Schoten

SDMO nv verkoopt en installeert generatoren van 1 tot en met 3 300 kVA, afgestemd op de meest uiteenlopende sectoren. Wij zijn het Belgisch/Nederlandse filiaal van Europa`s nr 1 op het gebied van stroomaggregaten : SDMO Industries

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Belgo American Oil Storage

Wijnegembaan 6 -2900Schoten

Belco Motor Oil, gespecialiseerd in oliën en vetten Belco Motor Oil NV . Gespecialiseerd in Oliën en vetten - Specialized in Oils and greases Belco Motor Oil, Motor oils, Export, Lubricants, Huiles, Lubrifiants, Motoroliën, Smeeroliën, Private label

Energiek

Brechtsebaan 20 -2900Schoten

Energiek reeds 20 jaar lang sterk in straling.U kan bij ons terecht voor het oplossen van specifieke verwarmings- en koelingsproblemen zowel voor renovatie als nieuwbouw.Al onze projecten worden geplaatst door uw plaatselijke

Quality Environment

Deuzeldlaan 36 -2900Schoten

Verwarmen met gasketel, stookolieketel, houtpellets, warmtepomp of zonneboiler? Quality Environment zorgt voor perfecte plaatsing.

Multipomp

Zilvervosdreef 13 -2900Schoten

Van Ende

Ruitersdreef 19 -2900Schoten

U kan bij ons terecht voor alle rioleringswerken, van kleine herstellingen tot een volledig rioleringsnetwerk. Het plaatsen van rioleringen, septische putten, regenputten, drainagesystemen, pompputten, gescheiden riool, ontstoppingen, klinkerwerken.

All Traction Batterie

Lariksdreef 89 -2900Schoten

Gespecialiseerd in: Elektrische installaties, Elektrische verwarming, accumulatieverwarming, warmtepompen, enz.Wij laten u niet in de koude, warmte brengen in uw huis is onze specialiteit!!

Transportbeton De Beuckelaer

Kanaaldijk 351 -2900Schoten

Transportbeton De Beuckelaer is al 45 jaar gespecialiseerd in de productie en het transport van stortklaar beton en heeft een belangrijk marktaandeel in de Provincie Antwerpen.