U zocht op: pompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airline

Balendijk 191 -3920Lommel

Studie, levering, plaatsing & onderhoud van airconditioning, warmtepompen, ventilatie & luchtbehandeling voor residentiële-, commerciële- en industriële toepassingen.Wie 5 JAAR GARANTIE geeft, heeft niets te verbergen!

Air Climate Klimaatbeheersing

Oude Vosvijvers 20 -3920Lommel

"Gepassioneerd door klimaatbeheersing en koeltechniek. Uitwerken en berekenen van leef- of werkruimte zodoende u beschikt over de geschikte apparatuur. Vakkundigheid in uitvoering omdat we beschikken over de nodige vakbekwame cert

Coolline-solar

John Cockerillstraat 66 -3920Lommel

Als erkende verdeler van het merk Panasonic staan wij in voor verkoop en service. Op verzoek kunnen wij de toestellen wekend tonen.Tevens verdelen wij producten van Mitsubishi Electric en LG Airconditioning.

Solarline

Balendijk 191 -3920Lommel

Haal de zon in huis!Advisering, levering en plaatsing van hoogwaardige photovoltaïsche zonnepanelen tegen de beste prijskwaliteit verhouding voor residentiële-, industriële- en agrarische sectoren.

Alphametal

Lepelstraat 97 -3920Lommel

De grootste leverancier voor bedrijf en particulier voor alle werktuigen en toebehoren.

M&m Investment

John Cockerillstraat 66 -3920Lommel

Uw aanspreek partner voor alle energiebesparende technieken zoals warmtepompen, airco, verwarming, sanitair, ventilatie, zonnepanelen, zonneboiler, koeltechnieken en nog veel meer.

Gimo

Hendrik Heymanstraat 17 -3920Lommel

Gimo doet aanleg en planberekening van beregeningsinstallaties op sportvelden, weilanden, maneges., maar de grote specialiteit is de beregening voor privé-tuinen, van klein tot groot.