U zocht op: poorten op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kopal

Ieperstraat 75a -8610Kortemark

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

All Fire Security

ChaussÉe Du Risquons-tout 536 -7700Moeskroen

All Fire Security biedt tal van diverse diensten zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, interventieplannen, nazicht en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties (brandblussers, ...).

Cheyns

Zwingelaarsstraat 7 -8500Kortrijk

Als één van de belangrijkste elektrotechnische groothandels in de Belgische markt biedt Cheyns een uiterst omvangrijk assortiment op vlak van elektro-technische producten voor de elektro-professional.

Winsol

Roeselaarsestraat 542 -8870Emelgem

Winsol Winsol, PVC en ALU schrijnwerk, Rolluiken en rolhekkens, Sectionale poorten, Zonwering, Raamdecoratie, Balustrades, Mobiele ruimteverdelers, Automatisatie

Dta Projects

Torkonjestraat(mar) 55 -8510Kortrijk

Onze eigen mensen vervullen al uw wensen in timmer- en schrijnwerken, metselwerken, schilderwerken en decoratie.

Ag Intex

Koningsstraat 7a -8800Roeselare

Bij AG-Intex kan u niet alleen terecht voor kwalitatief binnen- en buitenschrijnwerk.

Idee Home Deconinck

Otegemstraat(z) 98 -8550Zwevegem

Idee Home staat garant voor een kwalitatief design volgens de wensen en het budget van de klant. We zijn als interieurbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogstaande projecten!

Vanderhaeghe Patrick

Rijselseweg 106 -8900Ieper

Voor al uw bouw- en verbouwprojectenhebben wij als doorgewinterde installateurssteeds een pasklaar antwoord. Bovendienkunt u rekenen op professionelebegeleiding.

Rfb

Stoomtuigstraat 10 -8830Hooglede

Welkom op de site van VERSTRAETE Interieur N.V. VERSTRAETE Interieur N.V. De onderneming VERSTRAETE Interieur nv - gespecialiseerd in meubelen, maatwerk, keukenstudie, badkamerstudie - is een recent opgerichte onderneming (1997) waar echter een hele