U zocht op: portes

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Eurofeu

ChaussÉe De Tubize 479 -1420Braine-l'alleud

Verkoop en Onderhoud van brandblussers BENOR EN3Onderhoud, Verkoop en Installatie van brandhaspels EN671Rookmelders verkoop en installatieWaarschuwing en alarminstallatiesSignalisatie en evacuatieplannenOpleidingen brand

Bodet

Avenue Pasteur 19 -1300Wavre

Bodet biedt elke onderneming, dienst of overheidsinstantie een specifieke oplossing aan, gaande van de eenvoudige controle van aanwezigheid tot het beheer van Human Resources.

Otto Office (be)

Interleuvenlaan 62 -3001Leuven

OTTO Office is dé leverancier bij uitstek voor al uw kantoorartikelen en -meubelen. In onze webshop vindt u meer dan 35000 kantoorartikelen aan zeer scherpe prijzen, die u zowel online, telefonisch als per fax kan bestellen.

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Fire Safety Audit And Consulting

Rue Grand´rue 30 -1341Ottignies-louvain-la-neuve

société belge, spécialiste dans le compartimentage coupe-feu, fabricant et intallateur Pyro - la protection contre le feu porte, porte métallique, porte métal, porte bois, coupe feu, coupe-feu, compartimentage, resserage, clapet, manchette, manchon,

Merrem & La Porte

Jean Monnetlaan 0 -1804Cargovil

Merrem & la Porte is een toonaangevende handelsonderneming met een breed producten- en diensten gamma voor industriële toepassing. Vanuit onze vestigingen in Nederland en België bedienen wij de markt. Wij trachten zoveel mogelijk in te spelen op mark

Imo

Hermesstraat 2c -1930Nossegem

Wij leveren alles op het gebied van werkvloerinrichten en opslag: ladenkasten, mobiele ladenkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten, garderobekasten en pc kasten. Ook maatwerk is mogelijk na studie.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Etablissements J. Denamur

Rue Du Chepson(ml) 21 -5020Namur

Denamur fabricant de classeurs, fardes de présentation, albums et pochettes en PVC transparent, badges et porte-badges, tapis de souris et sous-main, pochettes adhésives transparentes, porte-étiquettes, valises, fardes de représentation et porte-cart

Brainstarting

Rue De La Porte 8 -1360Perwez