U zocht op: portes

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Novoferm Industrie

Boomsesteenweg 75 -2630Aartselaar

Novoferm Industrie is leverancier en installateur van alle mogelijke dock- en doortoepassingen terug te vinden in een industrieel karakter. Van sectionaalpoorten tot high-tech snelle roldeuren, van laadbruggen tot wielblokkeersystemen en stalen...

Bozarc

Boomsesteenweg 41 -2630Aartselaar

BOzARC heeft het de CE-markering verkregen voor alle producten die het bedrijf aanbiedt: carports en alle soorten terrasoverkappingen.

Bozarc

Boomsesteenweg 41 -2630Aartselaar

Meubel - Project

Molenveldstraat 19b -2630Aartselaar

www.meubel-project.be meubel meubels maatwerk mdf schrijnwerk schrijnwerkerij keuken keukens badkamer badkamers schuifdeuren deuren meubel-project project bvba schilder schildermeubelen mdfwerken melamine formica plaatmateriaal hout massief engelsest

De Bie-veba

Ingberthoeveweg 3 C-d -2630Aartselaar

Wij plaatsen centrale verwarming en sanitair. Onze firma heeft zich gespecialiseerd in grote projecten en onderhoudscontracten voor flatgebouwen en appartementen. Bij onze referenties kunt u zien dat wij al veel ervaring hebben opgedaan.

Con-form

Oeyvaersbosch 21 -2630Aartselaar

Mj Verandabouw

Koekoekstraat 67/1 -2630Aartselaar

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Accessori

Helststraat 37 -2630Aartselaar

Manou Rottiers Services

Kleine Grippe 20 -2630Aartselaar

Verkoop je woning slim, richt met kartonnen meubels in.

Aluplex Production

Oeyvaersbosch 2b -2630Aartselaar

Raamfabrikanten, installateurs van rolluiken en zonwering, verandaconstructeurs en schrijnwerkers zijn onze klanten.Wij leveren uitsluitend aan de vakhandel !

Profisol

Oeyvaersbosch 1 -2630Aartselaar

PROFISOL is een jong en modern bedrijf dat kwaliteit en perfecte afwerking hoog in het vaandel draagt. Wij zijn gespecialiseerd in ramen en deuren maken.

Construct Group Company

Antwerpsesteenweg 19 -2630Aartselaar