U zocht op: prijs afwerking muren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Vannieuwkerke Wim

Makeveldstraat 21 -8610Kortemark

VANNIEUWKERKE-BOUWNieuwbouw of renovatie,Modern, klassiek of rustiek,

Ursus

Kunstdal 19 -9900Eeklo

Ursus legt zich volledig toe op het ontwerpen en het vervaardigen van aluminium bouwmaterialen op maat voor het uitbekleden van gevelopeningen (ramen, deuren, poorten) en voor het aankleden van volledige gevels

Athos Gevelbepleistering

Grote Herreweg 67 -9690Kluisbergen

ATHOS - Topkwaliteit in gevelbepleistering, gevelrenovatie en gevelwerken, crepi, muurinjectie, zandstralen, hydrofuge, gevelreiniging, gevelvernieuwing, pleister ATHOS - Topkwaliteit in gevelbepleistering, gevelrenovatie en gevelwerken, crepi, muuri

A.v.w.

Koningin Astridlaan 2 A -2820Bonheiden

De heer Le Blanc was reeds jaren actief in het bestrijden van vocht o.a. door het injecteren van muren tegen optrekkend vocht en bedacht dat hij de mensen nog beter van dienst kon zijn door het opzetten van een eigen bedrijf, dat ondertussen erg succ

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Tibas Vochtbestrijding

Nijvendries 17 -2890Sint-amands

Vocht in huis, vocht in muren, opstijgend vocht, schimmel,... Deze vochtproblemen worden door ons vakkundig behandeld.

Leoreno

Paalstraat 51 -2900Schoten

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken.

Aquaproof Daktari

Beauduinstraat 135 -3300Tienen

Wij weren water, maar waarderen groen! Wist je dat we alle nieuwe klanten een wortelbestendige EPDM-waterdichting geven, voor de prijs van een klassieke (niet-wortelbestendige) EPDM?

De Medts

Simon De Heuvellaan 8 -2110Wijnegem

Demedts Marine, gelegen langs de leie aan de yachthaven van Waregem, een bedrijf met jarenlange ervaring, gebaseerd op prijs-kwaliteit, hoogstaande en klantvriendelijke service.

Bezettingswerken Goris

Neerzijde 10 -2460Kasterlee

Bezettingswerken Goris binnenbepleistering aan top-prijskwaliteit.

Stroeckx Afbraakwerken

Van Asschestraat 47 -2160Wommelgem

Onze service kan gaan van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds, daken enzovoort

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.

Bouwmaterialen Germain Vinckier

Oostendestraat 35 -8600Diksmuide

Bouwmaterialen Germain Vinckier nv is na meer dan 70 jaar een gevestigde waarde in de bouwsector. Onze focus ligt op prijs-kwaliteit, flexibiliteit, een snelle levering en een persoonlijke aanpak.

Visix

Onledegoedstraat 74 -8800Roeselare

V isix is de nieuwe naam van Demeere Vlaggen en heeft zich gespecialiseerd in groot formaat printen. Voor alles een oplossing, wij denken graag met u mee, zelfs vanaf 1 spandoek of vlag. Van ontwerp tot en met de realisatie, in een mum van tijd.

V & D

Sint-michielsstraat 39 -2160Wommelgem

overzetdaken & epdm rubber,dak- en torenwerken,platte en hellende daken,dakrenovatie en dakvernieuwing, dakrenovaties en dakvernieuwingen,coversys en alle andere pannen .: Dakwerken - Rubber EPDM - Overzetdaken - vd-dakwerken - V&D bvba :.

Deco-wim

Vinaafstraat 11 -3360Opvelp

A.s.p.

Hoenderstraat 36 -2990Wuustwezel

Een verouderde gevel, afgekalfde stenen, loskomende voegen, … ? Hoog tijd om uw huis weer op te waarderen. ASP Gevels is uw partner. Met de correcte materialen en de juiste vakmannen, hebt u in geen tijd terug een prachtige gevel.

Plakwerken Decan

Meershofstraat 8 -8800Roeselare

Tilbo-construct

Visvangststraat 56 -3582Beringen

Behalve voor nieuwbouw kunt u bij Tilbo - Construct ook terecht voor renovatieprojecten, inclusief het plaatsen van bijgebouwen. Passiefbouw en de verkoop van nieuwbouw behoren eveneens tot hun dienstenpakket.

Gulisano

Diestsesteenweg(pel) 20 -3212Lubbeek

Decoratiewerken Gulisano BVBA uit Lubbeek (Leuven). U kan bij ons terecht voor binnen -en buiten-schilderwerken, behangwerken, alle types van vloerbekleding, plaatsing van gyproc plafonds en alle soorten van gordijnen en zonwering.