U zocht op: prijs afwerking wanden

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ams Digital Printing

Glasstraat 17 -2170Merksem (antwerpen)

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

The Printing Factory

Boomsesteenweg 506 -2610Wilrijk (hoboken)

Bij The Printing Factory gaan kwaliteit en flexibiliteit steeds hand in hand. Onze klantgerichtheid, optimale service en professionalisme resulteren in afgewerkte projecten met constante aandacht voor prijs en kwaliteit.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Leoreno

Paalstraat 51 -2900Schoten

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken.

Stroeckx Afbraakwerken

Van Asschestraat 47 -2160Wommelgem

Onze service kan gaan van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds, daken enzovoort

De Medts

Simon De Heuvellaan 8 -2110Wijnegem

Demedts Marine, gelegen langs de leie aan de yachthaven van Waregem, een bedrijf met jarenlange ervaring, gebaseerd op prijs-kwaliteit, hoogstaande en klantvriendelijke service.