U zocht op: prijs bedrijfsevenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tradas

Tervurenlaan 155 -1150Brussel 15

Consultancy- en full service vertaalbureau te Brussel. 25 jaar expertise. Uw gesprekspartner bij uitstek voor al uw projecten, van een dringende vertaling voor uw website tot de lokalisatie van uw technische documentatie in 20 talen.

Abc Expo

Langevelde 22 -1785Merchtem

Uw partner in draagbare standen & mobiele systemen voor beurzen of evenementen. Banners, Rollbanners, PopUp`s, Modulaire panelen,... van 1 tot 50m? of zelf meer... Wij hebben een eigen productie en ruime showroom.

Mcj-attractions

Sellaerstraat 30 -1820Melsbroek

MCJ-ATTRACTIONS is het verhuurbedrijf voor al uw events!rodeostier,springkastelen en ook uw event-catering.

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Agoria

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Broodzakken Met Reclame

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Wij zijn een verpakkingsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van broodzakken. Naast broodzakken verdelen wij alle soorten verpakkingen voor: bakkerij, slagerij, boetiek, frituur, horeca, grootverbruik en industrie.

Macaronsvlaanderen

Meikeverstraat 2 -2880Bornem

MacaronsVlaanderen is een onderneming die zich bezighoudt met het verdelen van ambachtelijke macarons, enkel B2B.Macarons zijn heerlijke zachte koekjes op basis van amandelen die subtiel geassocieerd worden met diverse smaken.

Van Nuffel Jhonny En Zoon

Brusselbaan 82 -1790Affligem

Feestzaal De Hophoeve, Brusselbaan Affligem, huwelijk, evenementen, doopfeest, lentefeest, communie, rouwmaaltijden, Aalst, Van Nuffel, traiteurdienst, gediplomeerde koks, geslaagd feest, ruime parking, groene tuin, prijs-kwaliteit, tuinfeesten, rece

Floreal Group

Watteeustraat 2-6 -1000Brussel 1

Bent u op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje voor de organisatie vanal uw vergaderingen, seminaries, teambuilding activiteiten?Dan is Floreal uw logische oplossing

Vicant

Daalstraat 75 -1790Affligem

VICANT.be intimi Vicant, feest, feesten, tent, tenten, springkastelen, indoors, outdoors, binnen, buiten, accommodatie, accommodaties, events, evenementen ,party, parties, huur, verkoop, arrangementen, bezoeken, artiesten, prijzen, prijs, catering, g

V.d.

Nijverheidszone ´begijnenmeers´ 53 -1770Liedekerke

Onze service:• leveringen op werf of magazijn.• afhaalbalie met ruime stock kwaliteitsproducten.• technische ondersteuning, berekening en passende prijsaanbieding.• regelmatig opleidingen, fabrieksbezoeken en evenementen voor onze klanten.

Wima - Bowling En Partycenters

Boomse Steenweg 9 -2627Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.