U zocht op: prijs bedrijfsevenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Macaronsvlaanderen

Meikeverstraat 2 -2880Bornem

MacaronsVlaanderen is een onderneming die zich bezighoudt met het verdelen van ambachtelijke macarons, enkel B2B.Macarons zijn heerlijke zachte koekjes op basis van amandelen die subtiel geassocieerd worden met diverse smaken.

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Wima - Bowling En Partycenters

Boomse Steenweg 9 -2627Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Jetcar

Spieveldstraat 24 -9160Lokeren

JETCAR Expressdienst heeft meer dan 20 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een sneltransport, een distributieronde, of een volledig project op maat, zij hebben steeds de ideale oplossing voor u.