U zocht op: prijs bedrijfsevenementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dewa-rent

Ambachtenstraat 2 -9900Eeklo

Welkom bij huurwagens DEWA-rentDewa-rent verhuurt allerlei wagens aan een scherpe prijs, dit zowel aan particulieren als ondernemers en voor alle doeleinden. Een auto huren met een uitstekende service, dat is onze specialiteit.

Astria Promo Gifts

Lange Violettestraat 285 -9000Gent

Wij bieden u een ruime keuze uit textiel en relatiegeschenken van de meest bekende merken of speciaal op maat gemaakt.

Madou Ballonvaarten

Slachthuisstraat 1 -9900Eeklo

Ballonvaarten in gans België en dit vanaf 90€ per persoon.Beste prijskwaliteit in ballonvaarten en vanaf 1 persoon tot 120 personen. Bij Madou ballonvaarten is de ingesteldheid naar veiligheid en reglementering een evidentie!

Agoria

Tramstraat 61 -9052Zwijnaarde

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

Buiten Koken Op Hout

Herman Teirlinckstraat 7 -9041Gent

Met de Home Fires Braai kan je genieten van buiten koken op een ontspannen manier.De Zuid- Afrikaanse braai is een combinatie van buitenkeuken en buitenhaard.

Perfect Plus

Ottergemsesteenweg-zuid 808 -9000Gent

De voordelen van een teambuildingevent of bedrijfsfeest, incentive of een personeelsfeest of -uitstap zijn duidelijk. Het brengt de mensen van het bedrijf dichter bij elkaar en zorgt op die manier voor een hechtere samenwerking.

Buikje Vol

Loboslaan 18 -9080Lochristi

Met onze vloot mobiele frituren en hamburgerwagens brengen wij iedere snack aan de back, maar ook voor privé gelegenheden kan u op ons rekenen.Met een ruime waaier aan keuze en eigen suggesties maken wij van elk gerecht een feest.