U zocht op: prijs evenement organisatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beboost

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Digitaal scoren is evolueren. Dat weten wij als geen ander. Daarom specialiseerden we ons gaandeweg in Google Analytics en Google Advertising. Vandaag zijn we uw partner als u meer exposure op het web zoekt. Wil u hoger in de organische resultaten?

Agoria

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

De dienstverlening van Agoria is opgebouwd rond drie pijlers: ondernemersadvies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat. Als lid geniet u bovendien tal van exclusieve kortingen en andere voordelen.

A. Brabants Feestverhuur

Merksemsesteenweg 225 -2100Deurne (antwerpen)

verhuur tafels, verhuur stoelen, verhuur dansvloer, verhuur tuinstoelen, verhuur vloeren, verhuur tafeldecoratie, verhuur porselein, verhuur statafels, verhuur lopers, verhuur tentjes, verhuur bestek, biertafels, examentafels, rotanmeubilair, luxesto

Jada Events

Scheldestraat 57 -2000Antwerpen

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

Wima - Bowling En Partycenters

Boomse Steenweg 9 -2627Schelle

Wima is veel meer dan bowlen alleen!! Je kan in onze restuarants heerlijk komen dineren. Waarom niet kiezen voor het All-In Packet. Dat is 3u dineren en 2u bowlen voor een vaste prijs.

Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.