U zocht op: prijs gipsplaten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Leoreno

Paalstraat 51 -2900Schoten

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken.

Afrenovatie

Dwarsdreef 63a -2970Schilde

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken, ook maken ruimtes geluidsdicht.

Stroeckx Afbraakwerken

Van Asschestraat 47 -2160Wommelgem

Onze service kan gaan van het afbreken van volledige huizen en kantoorgebouwen tot het vakkundig uitbreken van bepaalde onderdelen zoals muren, plafonds, daken enzovoort

Jos Dejongh Bouwonderneming

Kwade Weide (c) 3 -2920Kalmthout

villabouw villa bouw huis huizen appartement apartement appartementen vastgoed projectontwikkeling kopen te koop luxe prijsklasse Welkom bij Jos DeJongh

De Medts

Simon De Heuvellaan 8 -2110Wijnegem

Demedts Marine, gelegen langs de leie aan de yachthaven van Waregem, een bedrijf met jarenlange ervaring, gebaseerd op prijs-kwaliteit, hoogstaande en klantvriendelijke service.

Adv-works

Heuvel 44 -2920Kalmthout

ADV-Works is gespecialiseerd in het afdichten van ondergrondse constructies en het injecteren van opstijgend vocht in muren. Tal van dichtingssystemen worden toegepast: cementgebonden en elastische dichtingslagen, alsook siloxaan en PU-injecties.

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Iha

Louis Wanbecqstraat 20 -2100Antwerpen

IHA is een zelfstandig stukadoorsbedrijf, met als specialiteit alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ook afwerking zoals schilderen is mogelijk.