U zocht op: prijs woning isolatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Interpat

Herentalsebaan 59 A -2150Borsbeek

Wij zijn de specialist in antwerpen voor rolluiken, buiten-zonweringen, parasols, vliegenramen, raamdecoratie en gordijnen.

Leoreno

Paalstraat 51 -2900Schoten

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in renovatiewerken.

A.v.w.

Koningin Astridlaan 2 A -2820Bonheiden

De heer Le Blanc was reeds jaren actief in het bestrijden van vocht o.a. door het injecteren van muren tegen optrekkend vocht en bedacht dat hij de mensen nog beter van dienst kon zijn door het opzetten van een eigen bedrijf, dat ondertussen erg succ

Dural Bouwgroep

Ledeganckkaai 1 -2000Antwerpen 1

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Pinocchio´s Dreamshop

Provincialebaan 24 -9255Buggenhout

Pinocchio's Dreamshop is DE plaats voor electro- en cadeau-artikelen alsook voor tombolamateriaal ... een scherpere prijs vindt u niet! Pinocchio's Dreamshop

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.