U zocht op: process management

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Trescal

Vosstraat 200 -2600Berchem (antwerpen)

Trescal, de specialist voor al uw kalibraties! Kalibratie van fysische grootheden in onzelaboratoria en bij u ter plaatse. Onze laboratoria zijn geaccrediteerd volgens: ISO-17025 en ISO-17020 waarbij het kwaliteitssysteem voldoet aan ISO-9001.

Agidens

Baarbeek 1 -2070Zwijndrecht

Ons bedrijf omvat vier vroegere Egemin divisies die nu samen een brede waaier aan diensten leveren voor de procesindustrie en infrastructuur. We zijn gespecialiseerd in Process & Mechanical, E&I, Control systems, MES en Compliance.

Ufinity

Veldkant 33 -2550Kontich

UFINTY denkt mee met uw organisatie. Of het nu gaat om strategische vraagstukken, denk maar aan het begeleiden van de financiële afdeling naar een sturende business unit, of een assessment van de financiële processen en systemen, of een analyse ...

Methis Consulting

Ijzerlaan 54-56loft -2060Antwerpen

Methis Consulting werd in 2007 opgericht als nichespeler in business consulting met een specifieke focus op de energiemarkt en de publieke transport sector.

Intodata

Veldkant 33 -2550Kontich

Onze data engineers kijken door jouw bril naar de data behoeften in je bedrijf. Daarna breken wij onze enthousiaste hoofden over de beste technische oplossing voor je wensen. Maatwerk dus. Wij standaardiseren en verrijken ruwe data tot smart data.

Axi

Molenweg 107 -2830Willebroek

AXI biedt, als ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en IT-ondersteuning.

B. Rekencentra

Kromstraat 50 -2520Ranst

B. Rekencentra NV is a leading providerof cargo and freight software. Software development is our core business. We regularly invest in new technologies and frameworks.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.

Orpsy

Brusselstraat 7 -2018Antwerpen 7

Orpsy is een onafhankelijk assessment en executive searchbureau uit Gent en Antwerpen. Sinds ruim 35 jaar richten wij ons in hoofdzaak op middenkader, kader en management functies binnen de private sector, de non-profit sector en

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Van Ameyde Interim Professionals Belgium

Posthoflei 3 -2600Antwerpen

Capaciteitsproblemen op uw schadeafdeling? Wij detacheren ervaren schadebehandelaars bij schadeafdelingen van verzekeraars, makelaars, assurantietussenpersonen en volmachten.

Trilations

Prins Boudewijnlaan 30 -2550Kontich

Trilations nv is een jong en sterk groeiend kennis- en adviesbedrijf. De naam verwijst naar de 3 kernrelaties die voor iedere onderneming essentieel zijn, namelijk de relaties met klanten, de relaties met medewerkers en de relaties met leveranciers.

Dxc Technology Belgium

Blarenberglaan 2 -2800Mechelen

We are a leading global consulting, systems integration and outsourcing company. CSC`s mission is to provide customers in industry and government with solutions crafted to meet their strategic goals and enable them to profit from the advanced use

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Presa

Antwerpsesteenweg 124 -2630Aartselaar

PRESATENDEUR biedt u op de Belgische markt het meest uitgebreide gamma aan kwalitatief hoogstaande oplossingen voor de verpakking, de etikettering, de codering en de identificatie van al uw producten.

Avantida

Sint-pietersvliet 7 -2000Antwerpen

Snelheid is al wat de klok slaat in deze sector! Avantida is gespecialiseerd in logistieke ondersteuning voor containerverkeer: intelligent en klaar voor gebruik in uw dagdagelijkse logistieke processen.