U zocht op: professioneel materiaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Norbert Piceu

Kortrijksestraat 420 -8020Waardamme

De NV Norbert Piceu is gespecialiseerd in touchscreen kassa´s, geregistreerde kassasystemen, winkelweegschalen, vleessnijmachines, vacuümmachines, kippenspitten, Robot-Coupe, betaalautomaten, slagerijmachines, horecamaterialen.

Bouwmaterialen Delaere Deketelaere

Sijslostraat 78 -8020Oostkamp

Bouwmaterialen Deketelaere is de plaats bij uitstek om uw aankopen te doen voor de bouw of renovatie van uw woning. Met 80 jaar ervaring is de speciaalzaak goed geplaatst om u professioneel advies te geven.

Cube

Lieverstedestraat 12 -8020Oostkamp

Verastor, fabricatie van pvc rolluiken. Belevering aan professioneel dealersnet. Voorheen Houtmart Verhelle. Rolluiken Stoors Elero Houthandel Schrijnwerk Hout Platen Isolatie Houtmart VERHELLE

Stubbe

De Leiteweg 3 -8020Ruddervoorde

Stubbe Horeca is dé expert op het vlak van industriële vaatwasmachines van het merk het merk Winterhalter. Wij verzogen de totale grootkeukeninrichting en -uitrusting voor de horeca. Bel ons snel!

Debrufin

Hertsbergsestraat 4 -8020Oostkamp

De Bruycker De Bruycker Klokhofstraat 16 - B-8400 Oostende T +32 59 70 30 05 Wij verkopen machines voor wegenbouw en burgerlijke bouwkunde. Als huren voor u een betere oplossing is, dan stellen wij u onze professionele huurvloot voor. Wij hebben ook