U zocht op: professionele keuken op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Rubbens Egc

Ternesselei 324 -2160Wommelgem

Rubbens-EGC doet meer dan keukens bouwen. We bieden professionele oplossingen voor frituren & snackbars, restaurants & hotels, industriële keukens en self service. Wij denken met u mee en we ontwerpen een unieke keukenarchitectuur op uw maat.

De Nieuwe Smid

Ploeghoeveweg 4b -2500Lier

Dries Heijlen vervaardigt staal in stijl: terrasoverkappingen, orangerieën, serres, luifels, trapleuningen, poorten, hekwerk, priëlen, rozenbogen, tafels, authentieke restauratiewerken,... Eigen ontwerp, handmade in Belgium!

Vink

Industriepark 7 -2220Heist-op-den-berg

Vink levert het breedste voorraadprogramma in kunststof platen, folie, blokken, buizen en fittingen en alle andere toepassingen van kunststof halffabrikaten. Hierdoor is Vink uitgegroeid tot de belangrijkste voorraadhouder en distributeur van België.

Hobart Belgium

Industriestraat 6 -1910Kampenhout

Als leverancier en fabrikant van duurzame en functionele vaatwas- apparatuur, beschikt HOBART BELGIUM over alle kennis om u te adviseren én een oplossing op maat te bieden.