U zocht op: professionele koeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

Lec-energy Solutions

Reihagenstraat 15 -9200Dendermonde

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

All Concept

Middelmolenlaan 108e -2100Deurne

ALL CONCEPT is exclusief invoerder in België van het kwaliteitsmerk HAGOLA, de specialist in inox (mobiele) togen, toogbladen, koeltoonbanken, koelvitrines…

Cool It

Moerstraat 55 -2970īs Gravenwezel

Ons COOL IT service- en onderhoudsteam staat alle dagen voor u klaar. Wij zijn uitgerust met de allernieuwstre computergestuurde diagnosetechnieken om efficiënt problemen op te lossen. Bij sommige installaties is het zelfs mogelijk om...

Inter Clima

Blikstraat 4 -2110Wijnegem

Inter Clima nv uit Wilrijk (Antwerpen) is een vakkundige plaatser en hersteller van airco-installaties. Ons bedrijf heeft reeds jarenlang ervaring op het gebied van luchtbehandeling en airconditioning. Wij zijn verdeler van Sanyo, Daikin, enz.

Koeling Revelard

Mechelsesteenweg 216 -2650Edegem

Koeling Revelard produceert, plaatst en herstelt tapinstallaties en koelinstallaties voor professionele klanten. Wij werken met cafés, restaurants, festivals etc., voornamelijk via de brouwerijen of drankenhandelaars.