U zocht op: project meubilair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Flemishin

Markt 13 -3980Tessenderlo

flemishIN is gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige, ergonomische kantoormeubelen. flemishIN adviseert, ontwerpt, levert aan en installeert.

Projectatelier

Turnhoutsebaan 180 -2460Kasterlee

PROJECTATELIER is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van concepten tot en met het totaal inrichten en afwerken van kantoorinterieurs.Onze mensen hebben allen meer dan 10 jaar ervaring in de totale kantoorinrichting.

Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.

Panache

Klappijstraat 112 -3294Diest

Panache is exclusief straatmeubilair importeurdistributeur van enkele Europese topmerken zoals Nola, Miramondo, Durbanis en Out-Sider en Sellex.

Vito

Boeretang 200 -2400Mol

De nood aan hernieuwbare energie neemt elke dag toe. VITO en EnergyVille voeren onderzoek naar 2 cruciale technologische doorbraken in die materie: de opslag van elektriciteit en de optimalisatie van thermische energiesystemen.

Algeco Belgium

Schoebroekstraat 34 -3583Paal

Algeco, de marktleider in modulaire bouw, units en containers. Contacteer ons voor meer informatie! Meer dan 65 jaar ervaring. Flexibele oplossingen. Actief in 29 landen.Wereldwijde marktleider.

G. Idea

Geelseweg 2 -2250Olen

Gidea Consultancy - project management - export Consultancy - project management - export Gidea - NL EN Onze groep is actief in projecten, consulting en management voor ondernemingen allerhande. Wij hebben consulten ter beschikking voor overheidsinst

Sonuwe Kantoor En Project Meubilair

Felix Aertgeertsstraat 21 -3128Tremelo

interieurbouw kantoorinterieur

Ryck-art

Dynastielaan 40 -3200Aarschot

D.line Living

Emiel Becquaertlaan 146 -2400Mol