U zocht op: projectmanagement

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


European Property Management Corporation

Prins Boudewijnlaan 7d -2550Kontich

E.P.M.C. is sinds 1983 de toonaangevende speler op de Antwerpse en Brusselse markt van industrieel, administratief en commercieel vastgoed. Onze diensten Makelaardij (verkoop,verhuur, investeringen ), Consultancy en Waardebepalingen leveren we op lok

Ie-net Ingenieursvereniging

Desguinlei 214 -2018Antwerpen

ie-net is hét contactpunt met de ingenieurswereld. Vanuit hun opleiding beschikken ze over sterke troeven om in ieder bedrijf, overheidsinstelling of dienstenorganisatie het voortouw te nemen om die verandering te introduceren en te begeleiden, ...

Domo Sports Grass

Industriepark-west 43 -9100Sint-niklaas

Domo® Sports Grass is het kunstgrasmerk voor sporttoepassingen van Sports & Leisure Group NV. Ons bedrijf ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert wereldwijd hoogkwalitatief kunstgras.

Braintower

Bassinstraat 12 A -2850Boom

Onze dienstverlening steunt op drie pijlers: consulting & adviesverstrekking, project management en interim management. Wij vertrouwen op ons gedreven, ervaren team om onze opdrachten tot een goed einde te brengen en om aan de wensen van onze klanten

Hegib

Prins Boudewijnlaan 12b -2550Kontich

Onze diensten:- Temporary Assistance- Financial Outsourcing- ERP Projects- Cost Accounting- Consolidation- Internal Audit- Credit Management- Project Management- Interim ManagementZowel voor multinationals als KMO

Prosource

Schaliënhoevedreef 20 -2800Mechelen

Prosource is the one-stop agility, project management and process improvement company. We manage, improve, assess, coach, train and support your. entire organisation, specific project and/or individuals.

Print.production

Granvellelaan 128 -2150Borsbeek

Print.production is gespecialiseerd in het plannen, begeleiden, technisch uitwerken en conform afleveren van alle mogelijke print- en drukwerkprojecten. De projectmanagement aanpak is no-nonsense, de expertise geruststellend.

Crossroad Consulting

Schaliënhoevedreef 20 -2800Mechelen

Crossroad Consulting brengt een unieke combinatie van competenties die toegevoegde waarde leveren waar ondernemingen het nodig hebben. Zowel sterk op het vlak van informatietechnologie als op businessvlak kiest Crossroad Consulting resoluut voor ICT-

Konato

Veldkant 33 A -2550Kontich

Konato is een co-piloot waarop u kunt vertrouwen om uw projecten te ondersteunen en te beheren. Wij bieden onafhankelijk advies en pragmatische begeleiding voor strategische aansturing, implementatie en oplevering van projecten.

Uptime Group

Prins Boudewijnlaan 41 -2650Edegem

Wij zijn een one stop shop voor alle management issues binnen ICT. Dit zowel voor Project Management, Service Management en Interim Management.

Cmast

Georges Van Dammeplein 57 -9140Temse

Met een team van meer dan 90 branchedeskundigen bieden we advies, projectmanagement en concrete bedrijfsoplossingen aan bedrijven in farma en life sciences, universiteiten en onderzoeksinstituten.

Cross-bow

Veldkant 33 -2550Kontich

Cross-Bow is niet zomaar een adviesbureau, het is een bedrijf waar we onze consultants laten bloeien. In de snel veranderende markt van vandaag ontmoeten we onze klanten als gelijkwaardige partners.

Ufinity

Veldkant 33 -2550Kontich

UFINTY denkt mee met uw organisatie. Of het nu gaat om strategische vraagstukken, denk maar aan het begeleiden van de financiële afdeling naar een sturende business unit, of een assessment van de financiële processen en systemen, of een analyse ...

Methis Consulting

Ijzerlaan 54-56loft -2060Antwerpen

Methis Consulting werd in 2007 opgericht als nichespeler in business consulting met een specifieke focus op de energiemarkt en de publieke transport sector.

Vision On Safety

Solvynsstraat 45 -2018Antwerpen 7

Wij maken veiligheid zichtbaar op de werkvloer. Daarom hebben we Vision On Safety opgericht, om de stroom van kritische veiligheidsinformatie naar de mensen op de werkvloer te verbeteren met behulp van interactieve communicatie.

Agiliz

Veldkant 33a -2550Kontich

Computeradviesbureaus | leveren en installatie van ERP (Microsoft Dynamics NAV) | Computer System Validation

Egemin Consulting

Baarbeek 1 -2070Burcht

Technische studies en ingenieursactiviteiten

Innofocus

Sint-michielskaai 34 -2000Antwerpen 1

Innofocus is gespecialiseerd in de creatie en implementatie van planning- en begeleidingsinstrumenten ten behoeve van het beheer van intellectuele eigendomsrechten (IP), risicokapitaal, business en financi?le planning.

Bridic

Ramstraat 18 -2018Antwerpen

Bridic helpt kleine en grote organisaties bij het opstellen van business plannen, projecten en evenementen. Wij hebben ervaring in finance, verzekeringen, telecom en non-profit.

Data Cabling En Connect

Lange Zandstraat 6a -2860Sint-katelijne-waver

Kernwoordenvan Data Cabling & Connect bvbaOnafhankelijk, Kwaliteit, Flexibiliteit, Ervaring.