U zocht op: ptfe

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bondis

Cleydaellaan 16 -2630Aartselaar

BONDIS bvba is distributeur van smeermiddelen en technische onderhoudsproducten. Wij leveren industriële smeermiddelen, teflon olie & teflon vetten, voedingsgeschikte smeermiddelen en een groot aantal industriële onderhoudsproducten en MRO producten.

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Witzenmann Benelux

Ter Stratenweg 13 -2520Broechem

Als specialist in flexibele metalen elementen is Witzenmann uw aanspreekpunt om trillingen te dempen en bewegingen in leidingen te absorberen.

Junta Polymers

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Junta Polymers is een belangrijke verdeler binnen Europa voor rubber-, silicone- en vitonplaten alsook technische kunststoffen met een zeer goede prijs / kwaliteit factor. Wij opereren vanuit Schoten nabij Antwerpen en dus centraal gelegen in Europa.

Duroc

Moerelei 149 -2610Antwerpen

Duroc biedt uitgebreide oplossingen voor corrosiebescherming van metalen. Door jarenlange ervaring en gebruik van hoogwaardige coatings/verzinking beschermt Duroc uw metalen tegen corrosie met de gewenste specificaties. Door unieke combinaties ...

Elaflex

Merksemsesteenweg 192 -2100Antwerpen

ELAFLEX NV biedt een waaier van olie en chemieslangen in verschillende materialen, rubber, PTFE, metaal en composiet. De originele ELAFLEX slangen zijn herkenbaar door de gekeurde ringen, PAL (Paguag) afzuigslangen zijn herkenbaar aan de