U zocht op: ramen poetsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Busters Reinigingen

Morckhovenlei 74 -2140Borgerhout (antwerpen)

Lasota Cleaning is nu BUSTERS reinigingen, voor particulieren, winkels, KMO`s en meer! De hoofdactiviteit van BUSTERS Reinigen situeert zich in het ruitenwasserij/glazenwaserij en schoonmaak van kantoren.

Siesta@home

Winketkaai 17 -2800Mechelen

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Elsan Cleaning

Kleinhulst 12 -9220Hamme (vl.)

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in regio Hamme om uw woning te onderhouden of bedrijfsruimte te reinigen? Hiervoor kan u rekenen op de professionele schoonmaakdiensten van Elsan Cleaning.

All Cleaning Services Belgium

Egied Segerslaan 45 -2610Antwerpen

Onder kantoor schoonmaak vallen een aantal standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals reiniging van kantoormeubilair en sanitaire voorzieningen. Daarnaast kunt u altijd extra werkzaamheden aangeven die u onder de kantoor schoonmaak wilt laten vallen.

Flashjack

Juniorslaan(lst) 1 -2811Mechelen

Flashjack is een erkende onderneming door de overheid die sinds 2006 professionele poetshulp aan huis ter beschikking stelt van particulieren op basis van dienstencheques.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Cleanit werd in 2000 door Thomas Allard opgericht. Wij bieden onze diensten aan in de provincie Antwerpen en zijn gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren en traphallen.

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

Optibel En Co

Edisonplein 8 -2900Schoten

Optibel draagt er zorg voor dat u in een kraaknette omgeving aan het werk gaat. Een afgestoft bureau, een zuiver tapijt, reine toiletten, lege vuilnisbakken en asbakken,… Alles schoon, precies zoals het hoort, dankzij onze professionele inzet.

One Facility Services

Noorderplaats 7 -2000Antwerpen

ACS GENERAL CLEANINGAlgemeen kantooronderhoud, éénmalige opkuisen, gespecialiseerdereinigingen & op-maat-gemaakte oplossingen

All Cleaning

Kempenlandstraat 83 -2660Hoboken (antwerpen)

Ons schoonmaakbedrijf biedt een volledig pakket aan cleaning services waardoor wij uw professionele ruimtes optimaal onderhouden. Met onze diensten, zijn uw schoonmaakzorgen zo voorbij!

Car Restyling Tom

Peter Benoitlaan(bev) 28 -9120Beveren

Zipa

Neerweg 84 -2800Mechelen