U zocht op: recyclage afval

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Monsere Grond- En Afbraakwerken

Bollewerpstraat 145 -8770Ingelmunster

De firma Monseré werd in 1994 opgericht door Davy Monseré met als hoofdactiviteit grond- en afbraakwerken. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden gevoelig uitgebreid en groeide de firma uit tot een gevestigde waarde in de bouwsector.

Degels-metal

Jaagpad 4 -8900Ieper

Degels Metal , ieper, recyclage, metaalhandel, ijzer, lood, inox, staal, batterijen, zing, accu, schroot, oudijzerhandelaar, leurder, ferro en non ferro, containderdienst

Desotec

Regenbeekstraat 44 -8800Roeselare

DESOTEC is sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in actieve kool voor toepassingen allerhande. DESOTEC staat garant een complete service. DESOTEC levert mobiele actieve koolfilters op huurbasis uit stock, met de terugname van de gebruikte actieve...

Veolia

Industrieweg 64 -8800Roeselare

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Garwig

Poelkapellestraat 18 -8650Houthulst

GARWIG, dienstverleners in afval!Rolcontainers voor restafval & papierkarton.Afzetcontainers voor huishoudelijk– & bedrijfsafval.Ophaling bijzonder & gevaarlijk afval.

Gst Recycling

Poelkapellestraat 18 -8650Houthulst

Als geintegreerd milieubedrijf met een duidelijke visie op de toekomst profileert Garwig zich eveneens professioneel als een deskundige en adviserende partner betreffende een integraal afvalbeheer.