U zocht op: recyclage

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Socaplast

Kaaskantmolenstraat 49 -1840Londerzeel

Antwerp Recycling Company

Poldervlietweg 3 -2030Antwerpen

Antwerp Recycling Company (ARC) is al geruime tijd gespecialiseerd in het verwerken van bouw- en slooppuin op industrieel vlak.

Gagelmans Recycling

Oud Sluisstraat 3 -2110Wijnegem

Centraal gelegen in industriezone ´Den Hoek´ Dagelijks open voor aankoop van oude metalen, autowrakken en AEEA.

Bonaugure

Duivenstraat 86 -2800Mechelen

Bonaugure. Voor al uw recyclage van oude metalen en afbraakwerken. Tevens verzorgen wij een containerdienst.

N.v. Chep Benelux S.a.

Bedrijvenlaan 1 -2800Mechelen

Bij CHEP zien we het als onze missie om samen met onze klanten supply chains efficiënter en duurzamer te maken. Daarom verkopen wij geen pallets, maar laten bedrijven ze delen en hergebruiken, ook wel gekend als palletpooling.

Raff Plastics Nv

Kaaskantmolenstraat 49 -1840Londerzeel

Industrieel plastic afval en gereinigd post-consumer afval recycleren tot nieuwe grondstoffen voor nieuwe producten.Dat doet RAFF Plastics met PP, HDPE, PS en PVC. Al veertig jaar lang.

Remondis De Vocht

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Bij REMONDIS DE VOCHT draait alles om kwaliteitsvol inzamelen en verwerken van allerlei soorten afval. Of u nu particulier, kmo, bouwbedrijf of overheid bent, REMONDIS DE VOCHT biedt voor ieder afvalprobleem de meest efficiënte en duurzame oplossing.

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

Pirobouw

Brechtsebaan 114 -2900Schoten

Pirobouw recycleert uw piepschuimverpakkingsafval (EPS) tot isolatiemateriaal, waardoor het begrip `duurzaam bouwmateriaal` een echte invulling krijgt.