U zocht op: recycling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Vocht Containers – Recycling

Steenweg Op Waarloos 41 -2840Rumst

Afvalophaling en afvalverwerking met een flexibele kmo-spirit, dat vindt u bij De Vocht. Wij zijn als modern familiebedrijf gedreven in wat we doen: afval verzamelen, sorteren en verwerken.

Smurfit Kappa Recycling

Schijnpoortweg 135 -2170Antwerpen

Onze ervaring en expertise creëren nieuwe kansen voor onze klanten en we werken ons pakketontwerp en innovaties voortdurend bij om de optimale keuze en verpakkingsbenodigdheden te bieden.

Jacobs

Berlaarbaan 404 -2861Onze-lieve-vrouw-waver

jacobs beton nv, voor alle soorten beton, stortklaar beton, prefab, ekp-recycling, bdsystems JACOBS BETON NV if you need concrete beton, betoncentrale, stortklaar beton, chape, stabilizé, prefab, kelders, zwembaden, bouwpuin recyclage

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Hoisting Equipment

Woestijnstraat 41 -2880Bornem

Hoisting te Bornem, verdeler van portaalkraan, hefkranen, zwenkkranen van abus, zwenkarm, rolbruggen, loopkat takel, elektrische takel, katrol, manuele, mechanische & elektrische hijsbanden, dommekracht, potkrik, spanschroeven, hijslier,...

Van Gansewinkel

Nijverheidstraat 2 -2870Puurs

Van Gansewinkel geeft afval een tweede leven in de vorm van grondstoffen en energie. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron te scheiden en door simpelweg afvalcontainers voor u te ledigen en afval te recyclen.Ontdek onze klantgerichte oplossingen

Sims Recycling Solutions

Europark-noord 32 -9100Sint-niklaas

Sims Recycling Solutions (SRS) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener voor het verwijderen en recyclen van elektronische activa.

Suez

Vilvoordsesteenweg 218 -1120Brussel 12

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

V.g. Brussels Recycling

Mechelsesteenweg 311 -1800Vilvoorde