U zocht op: regenwaterrecuperatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Grundfos Bellux

Boomsesteenweg 81-83 -2630Aartselaar

Grundfos is één van de wereldleiders op gebied van pompen. Ons breed gamma van hoogkwalitatieve pompen en pompinstallaties biedt oplossingen op alle schalen voor: gebouwentechniek, industriële toepassingen, watervoorziening, waterbehandeling en...

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Rinnelec

Schanslaan 89 -2150Borsbeek

3b Plastics

Oude Bosuilbaan 43 -2100Antwerpen

3B Plastics, verdeler van Graf in België, wenst u te begeleiden in uw keuze naar de geschikte oplossing voor uw regenwaterrecuperatiesysteem, afvalwaterzuivering of infiltratie.

Esco-therm

Lijsterlaan 9 -9200Grembergen

Wij doen in chauffage, sanitair, ventilatie, waterbehandeling en zonneboiler en dit zowel voor de particulier en als voor de zelfstandige.

Martin-van Epperzeel

Leuvensesteenweg 80 -2800Mechelen

Rombaut

Houten Schoen 71 -9100Sint-niklaas

Plastiek Van Wauwe

Oude Bosuilbaan 43 -2100Deurne (antwerpen)

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie. Met een uitgebreid en continu vernieuwend productgamma bouwt Plastiek Van Wauwe aan een langdurig partnership...

Slachmuylders Luc Service

Ridder Walter Van Havrelaan 354-356 -2900Schoten

Nature Solutions

Nijverheidsstraat 58 -2570Duffel

Nature Solutions optimaliseert het volledige waterbeleid van ondernemingen en particulieren.

LŽeau De Vie

Oudstrijderslaan 9 -2900Schoten

New Mertens Aqua Engineering

Klei 193 -1745Opwijk

MAE is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop, installatie en reparatie van alle waterpompen, beregeningen, zwembaden, vijvers en opslagtanken, spa`s, sauna`s,.. . Voor het boren van een waterput kan u ook bij ons terecht.

Brati

Industrieweg 1 -2850Boom

Met Brati als partner voor de installatie van uw centrale verwarming, sanitair, ventilatie of airco haal je een expert in huis. We bieden onderbouwd advies, nooit natte vinger werk. Onze geschoolde techniekers worden regelmatig bijgeschoold.

Easykit

Neerveld 15 -2550Kontich

Easykit. Installeren doen we samen.