U zocht op: reinigen buiten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Radiatoren Peeters - Van Tongel

Belcrownlaan 24 -2100Deurne

Door inzet en inspiratie werd door J. Van Tongel in 1949 dit bedrijf gestart. Zijn doelstelling was een reparatiewerkplaats op te bouwen voor radiatoren en toelaatbare toepassingen te herstellen en later te vernieuwen

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Vercammen En Co

Veldkant 4 -2550Kontich

PASSIE, SERVICE en MENS. Dat zijn onze sleutelwoorden voor schilderwerk.

Van Vlerken Totaalbouw

Bulestraat 24 -2250Olen

Uw specialist in nieuwbouw en renovaties

Lexus Bv

Nijverheidsstraat 70 -2160Wommelgem

Op zoek naar een professionele bezetter in Antwerpen om uw buiten- of binnenmuur te bezetten Of staat een crepi gevel bovenaan uw wensenlijst In Lexus Pleisterwerken vindt u de perfecte partner. Onze stukadoors bezetten uw gevel o

Algemene Schilder- En Decoratiewerken Zemco

Zurenborgstraat 36 -2018Antwerpen

Zemco is al 40 jaar actief in de regio Antwerpen als specialist in schilderwerken en gevelwerken binnen en buiten. U kan bij ons terecht voor grote en kleine projecten, renovatie, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden.

Dekeyser

Bredabaan 410 -2930Brasschaat

Vanuit Brasschaat plaatsen wij zonwering, terrasoverkapping, sectionaalpoorten en rolluiken in heel vlaanderen, bij particulieren, bedrijven en horeca.

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.