U zocht op: reiniging airco

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Coolair

Oude Liersebaan 377 -2570Duffel

Ventilatiesystemen, airconditioning installateurs, koeltechnieken industrie, klimaatregeling installateurs, industriele ventilatiesystemen, luchtdeuren, luchtgordijnen, luchtroosters, luchtverversingssystemen, ventilatieroosters...

Ehcs

Jozef Verbertstraat 38 -2800Mechelen

Uw Specialist in Hernieuwbare Energie

Oasis

Groenstraat(ndw) 13 -2200Herentals

We zijn een familiaal bedrijf en erkend installateur centrale verwarming, vloerverwarming, hernieuwbare energie en airconditioning.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Avs Service

Langstraat 107 -2260Westerlo

AVS Service is een klein bedrijf,naast de 2 zaakvoerders een team van 3 medewerkers, wij zijn dan ook zeer trots op onze goede reputatie en naam binnen onze sector.