U zocht op: reiniging badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aco Passavant

Preenakker 8 -1785Merchtem

ACO is uw professional voor uw afwateringssysteem en afscheidingstechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende 3 categorieën:-Woning, terras en oprit-Industrie-, utiliteitsbouw en openbare gebouwen-Buitenomgeving,wegenbouw en publieke parkings

Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Axor Design

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

AXOR streeft bij de ontwikkeling en productie van mengkranen en douches naar perfectie in vorm en functie. Van klassiek of modern tot avant-gardistisch elke collectie, elk programma en elk product voor de badkamer of

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Brisaert Ludo

Jozef Dedobbeleerstraat 7 -1600Sint-pieters-leeuw

Als zelfwerkend zaakvoerder en ervaren schrijnwerker uit Sint-Pieters-Leeuw weet ik perfect hoe elke opdracht moet uitgevoerd worden. De opvolging wordt zeer nauwgezet bijgehouden zodat uw project perfect verloopt.

Sani-tip-top

Industrielaan 130a -1070Anderlecht

Welkom bij Sani-WarmUw groothandel in de streek van sanitair, badkamers, waterbehandeling en verwarming.Een heel uitgebreid gamma van topproducten vindt je terug bij ons, als het gaat over een nieuwe badkraan, toilet, waterverzachter, meubels, enz.

Uw Loodgieter

Kerrebroekstraat 16 -9300Aalst

Duidelijke taal, overzichtelijke offertes, eerlijk advies en een correcte installatie. Dat is kortweg wat u van Uw Loodgieter mag verwachten.

R&d Interieur - Projects & Design

Eikstraat 89 -9300Aalst

Het verhaal van DVDM Totaalinterieur begon 25 jaar geleden met het tekenen van plannen en uitvoeren van kleine renovaties. Dit vormde meteen de grootste uitdaging, want creatief zijn binnen limieten is niet voor iedereen weggelegd. Totaalinrichting.

Rj Welding

Stenen-kruisstraat 64 -1060Sint-gillis (bij-brussel)