U zocht op: reiniging badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Teak7

Pleinstraat 23a -3220Holsbeek

interieurbouwsels, winkelinrichting, interieurarchitect, interieurprojecten. Eigenatelier met machinepark waar wij keukens, dressings, badkamerkasten en kantoormeubelen realiseren.

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Baeten - Van Es

Nieuwstraat 41 -2840Rumst

Baeten - Van Es biedt totaaloplossingen bij de renovatie van uw woning, badkamer, zolder, keuken, of kantoor . Of realisatie van uw aanbouw.

Van Cleynenbreugel Bart

Leuvensebaan 358 -3220Holsbeek

Met meerdere jaren ervaring in de sanitaire sector en cv startte zaakvoerder Van Cleynenbreugel Bart in 1990 een eigen zaak gespecialiseerd in alle verwarming- en sanitairtechnieken.

Agiris

Stationsstraat 180 -3110Rotselaar

Agiris, specialist in badkamer vernieuwen

Maroen

Grote Heide(lst) 29 -2811Mechelen

Geens Leon

Doornlaarstraat 58 -2820Bonheiden

Leg het technisch inrichten van uw badkamer in de handen van een expert, doe beroep op Leon Geens BVBA voor de aanleg van sanitaire leidingen en het monteren van badkamer en toilet!

J.d.k.

Boerenkrijglaan 19 A -3120Tremelo

Am Constructions

Potestraat 43 -3020Herent

Onze aannemersbedrijf is gespecialiseerd in een volledige renovatie van A tot Z. U kan terecht bij ons voor: sanitair, elektrische installaties en leidingen, boilers, gas-centrale verwarming, algemene schrijnwerkerij, keukens en badkamermeubilair,...

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Driesmans Gerard

Sint-pietersstraat 24 -3110Rotselaar