U zocht op: reiniging elektrische kasten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Bg Electro

Pastoor De Herdtstraat 7 -2580Putte

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatiesBGelectro is synoniem voor installatie en levering van moderne elektrische installaties. Zowel residentiële als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht, zowel voor nieuwbouwprojecten en renovaties

Gero Wonen

Aarschotsesteenweg 151 -2500Koningshooikt

Ben je op zoek naar een nieuwe zetel? Of is jouw kleerkast aan vervanging toe? In onze uitgebreide meubelwinkel vind je gegarandeerd wat je zoekt. - See more at: http://gerowonen.be/#sthash.6R41UMH9.dpuf

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.