U zocht op: reiniging op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Zehnder Group Belgium

Blarenberglaan 3 C -2800Mechelen

Zehnder Group is een van de belangrijkste internationale leveranciers van decoratieve radiatoren, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en koelsystemen.

Anorel

Lintsesteenweg 632 -2540Hove

Anorel is producent en toeleverancier van meststoffen voor de land- en tuinbouw. Zowel voor import als export maken we gebruik van een uitgebreid internationaal netwerk om steeds de beste kwaliteit en service te leveren.

Textra Nozzles

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

Wij leveren sproeiers voor agressieve en corrosieve vloeistoffen, mengsels, in warme of gevaarlijke omstandigheden. Gebaseerd op uw behoefte, kunnen wij de gewenste sproeier voorstellen, maar ook eigen ontwerp en productie is mogelijk.

Lameco

Zandvoortstraat 12 -2800Mechelen

Lameco helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun productieproces, waardoor de productiviteit stijgt en de productiekosten gereduceerd worden. Om deze doelstellingen te realiseren werken we samen met toonaangevende leveranciers op het vlak van ...

Mve

Broechemsesteenweg 148 -2531Boechout

Welkom op de website van MVE bvba schrijnwerkerij Matthew Van Eester. Bij ons bent u op de juiste plaats voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk.

Jobitex

Beerzelplein 5 -2580Beerzel

Jobitex is reeds 15 jaar gespecialiseerd in werkkledij voor vele beroepen. Daarnaast bieden wij u ook een ruim assortiment vrijetijdskleding en veiligheidsartikelen.