U zocht op: reiniging werkkledij

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jobitex

Beerzelplein 5 -2580Beerzel

Jobitex is reeds 15 jaar gespecialiseerd in werkkledij voor vele beroepen. Daarnaast bieden wij u ook een ruim assortiment vrijetijdskleding en veiligheidsartikelen.

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Prefecta

A. De Spoelberchlaan 48 -3150Haacht

Wasserij Prefecta is gespecialiseerd in nieuwkuis, wassen van bedrijfskleding en chemische reiniging. Ook verkoop en verhuur van antistofmatten en werkkleding.

Evetra

Adolphe Buyllaan 90 -1050Elsene

EVETRA est un distributeur de vêtements de travail, offrant également toute une palette de services. Conseil, nettoyage, repassage et personalisation. EVETRA, vêtements de travail et de protection

Taverne Deauville

Leuvensesteenweg 287 -3190Boortmeerbeek

Schoonmaakdiensten, catering, werkkledij, drankautomaten, ... Als ervaren facility services-bedrijf kan BDFS alles voor u regelen. Onze troef? Een persoonlijke en flexibele dienstverlening op maat waarbij alles bespreekbaar is

Engelbert Strauss

Brabantstraat 24 -2870Puurs

voor de helden van de nijverheid, voor de meesters en de makers. Met moderne interpretaties van gildewapens en futuristische motieven drukken onze nieuwe shirts en polo`s vooral één ding uit: onbegrensde trots op nijverheid!

3m Belgium

Hermeslaan 7 -1831Machelen (brab.)

3M is een technologisch gediversifieerde onderneming die wereldwijd innovatieve oplossingen aan haar klanten biedt. 3M is actief in zeven verschillende markten en neemt er telkens een leidende positie in.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.