U zocht op: reiniging winkels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

De Opruimers

Helsinkistraat 21 -2660Hoboken (antwerpen)

Onze firma is gespecialiseerd in de opruiming en het leegmaken van de inboedel van verschillende soorten panden. Zo nemen wij onder meer jouw woning flink onder handen

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Valor Services Group

Klaarstraat 19 -1745Opwijk

Valor Services Group is de one-stop-shop voor professionele reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing. Altijd en met oog voor detail.

Netto Glace

Belgicastraat 11 -1930Zaventem

Netto Group is een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf met vele referenties in heel Belgie. Dankzij een strenge personeelsselectie en voortdurende bijscholing kunnen wij u een onberispelijke kwaliteit verzekeren.

Cleanlink

Vekestraat 23 -1982Elewijt

Bij Clean Link geloven we dat een hygiënische omgeving aan de basis ligt van gezond werken en leven. Daarom houden we van een vezeldiepe aanpak en gaan we voorbij klassieke poetsopdrachten.

Lavanet

Hemelshoek 124 -2590Berlaar

Schoonmaakwerken Van De Veire Jonathan

Hoge Buizen 65 -1980Zemst

Schoonmaakwerken Van de Veire :De juiste oplossing voor bedrijf en particulier.

Alltools

Meerstraat 104 -1840Londerzeel

Verschueren Frans

Eikendreef 6 -2820Bonheiden

NV Verschueren is een zaak die jarenlange ervaring heeft opgebouwd in algemene elektriciteitswerken, domotica, tuinverlichting en beveiliging.

Deurexpert

Hoge Akker 108 -2550Kontich

Specialist in het plaatsen van veiligheidsdeuren voor waarde lokalen met de hoogste graad aan waarde en persoonsbescherming !Voor elke toepassing hebben wij de geschikte beveiliging van A tot Z .

Schrijnwerkerij Rottiers

Reedonk(bor) 9 -2880Bornem

Met reeds 25 jaar ervaring als algemene schrijnwerkerij en een ervaren werkteam staan wij garant voor kwaliteit en kwantiteit. Wij fabriceren de door uw gewenste ramen, deuren, poorten of veranda`s in ons eigen atelier met gespecialiseerde machines.

Baeten - Van Es

Nieuwstraat 41 -2840Rumst

Baeten - Van Es biedt totaaloplossingen bij de renovatie van uw woning, badkamer, zolder, keuken, of kantoor . Of realisatie van uw aanbouw.

Yuce 2000

Helmetsesteenweg 223 -1030Schaarbeek

Bare Et Enfants

Eburonenstraat 26 -1000Brussel

Decorysa

Arthur Dezangrélaan 70 -1950Kraainem

Rudi En Ronny

Reynaertshof 39 -2547Lint

HOME PAGE AFBOORDEN PLAATSEN VAN VAST-TAPIJT PLAATSEN VAN VINYLVLOER PLAATSEN VAN TRAPLOPERS TRAPMATTEN SPANNEN VAN VAST-TAPIJT VAST-TAPIJT OP ONDERTAPIJT EN SOFTBOARD EGALISEREN VAN VLOEREN VAST-TAPIJT OP TRAPPEN TRAPLOPERS IN VERSTEK PRIJSLIJST AFB

Mapeco Vilvoorde

Mechelsesteenweg 315 -1800Vilvoorde

B.s.o. Schoonmaak En Bedrijfsdiensten

Jozef Van Instraat 10 -2500Lier

BSO is een betrouwbare dienstverlener in de schoonmaakbranche geworden en biedt afnemers een uitgebreid pakket diensten. Ons schoonmaakbedrijf beschikt over alle moderne, professionele apparatuur. Waar mogelijk zetten we dan ook speciale machines...

Schoonmaakwoede

Posthofbrug 6/8 -2600Antwerpen

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in België, wanneer je maar wilt.