U zocht op: reinigingsmachines

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Klaas Belgium

Industrieweg 34 -2880Bornem

Hoe hoog of hoe ver U ook wilt gaan, ETC heeft de oplossing voor U. Onze specialisten en het exclusieve KLAAS-gamma staat steeds voor U klaar om meer gewicht verder en hoger te verplaatsen.

Kempisch Veegbedrijf

Hoogstraatseweg 175 -2990Loenhout

Welkom bij Kempisch Veegbedrijf. De veegmachines van “Kempisch veegbedrijf” houden alles schoon: van wegen, fietspaden, bedrijfsterreinen en parkeerterreinen tot garages en fabriekshallen.

B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Motrac Handling & Cleaning

Noorderlaan 612 -2030Antwerpen 3

Motrac is expert in Logistieke transport en vloerreinigingsoplossingen. Voor al uw heftrucks, vloerreinigingsmachines en laatste innovaties"MotracLinde Heftruck en magazijnoplossingen. MotracTennant vloeronderhoudsoplossingen .

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Proatwork

Bedevaartstraat 53 -8700Tielt

Pro@work: artikelen voor de professionele vakman.

Hako-belgium

Industrieweg 27 -9420Erpe-mere

Hako is vandaag de dag een van de wereldwijde en leidende producenten van machines voor binnen- en buitenreiniging en het onderhoud van onze leefomgeving.

Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Vanhoutte Industrial

Stationsstraat 40 -8740Pittem

Gegroeid uit de firma Vanhoutte-Heyndrickx, is deze dynamische firma sedert begin de jaren `80 uitgegroeid tot 1 der belangrijkste leveranciers in industriële reinigingstoestellen, industriële verwarming, tuin en park.

Hoisting Equipment

Woestijnstraat 41 -2880Bornem

Hoisting te Bornem, verdeler van portaalkraan, hefkranen, zwenkkranen van abus, zwenkarm, rolbruggen, loopkat takel, elektrische takel, katrol, manuele, mechanische & elektrische hijsbanden, dommekracht, potkrik, spanschroeven, hijslier,...

Nilfisk Advance

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Dankzij onze bijna honderd jaar lange ervaring met het ontwikkelen van professionele schoonmaakmachines is Nilfisk-Advance uitgegroeid tot een specialist op het gebied van schoonmaken. Onze kennis van industriële reinigingsprocessen is duidelijk...

M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Air Compact Belgium

Brusselsesteenweg 427 -9050Gentbrugge

Air Compact staat voor 40 jaar ervaring als service- en toeleveringsbedrijf in pneumatische en hydraulische componenten

Kathagen

Toekomststraat 4 -3960Bree

Uw partner voor alle oplossingen voor cleaning, heating, perslucht en minitransport. Oplossingen d.m.v. advies, kwalitatieve producten en hoogstaande service. Zowel standaard oplossingen als oplossingen op maat.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Luyckx Dirk

Heirweg 35 -8520Kuurne

Bij Luyckx Dirk bvba te Kuurne, officiële dealer van meerdere topmerken, kan u terecht voor de verkoop en verhuur van en service op tuinmachines, reinigingsmachines, stof-, en waterzuigers, stroomgroepen en veel meer.

Dibo België

Sint-jansveld 7 -2160Wommelgem

Specialiteit: Verkoop en service van de DiBO commerciële en professionele koudwaterhogedrukreinigers, warmwaterhogedrukreinigers, hogedrukreinigers op trailer, veegmachines, schrobzuigmachines, stofzuigers, stofwaterzuigers en industriezuigers.

Maldoy

Mechelsesteenweg 5 -2860Sint-katelijne-waver

De firma Maldoy nv Jemal nv Op zoek naar professionele gereedschappen of toestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres ! Welkom bij Maldoy NV - Jemal NV

Luyckx José

Roeselarestraat 4 -8880Rollegem-kapelle

Reeds 52 jaar is Luyckx te Ledegem, regio Kortrijk - Roeselare uw specialist in land-, park- en tuinmachines, tuingereedschappen, gereedschappen, industrie producten en zoveel meer!

Engie Cofely

Rue De La Boverie 379 -4100Seraing

Heyerick Alles Voor Werf En Werk

Steenweg Deinze 193 -9810Nazareth

Heyerick bij ons vindt u alles voor werf en werk!

Lastron

Au Tige De Villers(vin) 3 -4520Wanze

Proequip

Rue Du Charbonnage 1 -4020Liège

At-rent

Industriepark Rosteyne 19 -9060Zelzate

Welkom bij @-rent verhuur. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van allerlei gereedschappen en machines. Wij streven ernaar een zo groot mogelijke service te bieden aan onze klanten en dit 7/7.

Clevermac

Zandvoordestraat 495 -8400Oostende

Clevermac is specialist in de verkoop en dienst-na-verkoop van al uw reinigingstoestellen. Van veegmachines tot waterzuigers, over schrobmachines: u vindt ze allemaal in ons uitgebreide gamma.

Lvp Engineering & Constructions

Haverheidelaan 3 -9140Elversele

uw partner voor:• Bulkhandlingprojecten, op en –overslag, turnkey-oplossingen• Wasstraten en reinigingsmachines voor containers & kratten, …• Prototypebouw, ontwikkeling van niet-bestaande productiemachines• Engineering, extern en/of intern

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Floorworks

Louislei 34 -2930Brasschaat

Cleaning - Sweeping - Scrubbing - Machines New Refurbished Contact Floorworks The art of floorcare! New and refurbished nonresidential floor maintenance equipment New Refurbished new and refurbished nonresidential floor maintenance equipment Floorwor

Feyter Forkliftservices Bvba

Middelmolenlaan 175 -2100Antwerpen

Feyter Forklift Services is totaalleverancier op gebied van interne logistiek en material handling. Verkoop, verhuur en onderhoud van o.a. heftrucks, verreikers en container handlers behoren tot de kernactiviteiten.

Braletz Products

Prinsenweg 27 -3700Tongeren

Al onze produkten worden geleverd aan horeca, openbare instellingen, scholen, verzorgingssector,industrie ....

Marcel Van Dyck - Belgium

Provinciebaan(htv) 71 -2235Hulshout

Van Dyck Marcel Belgium NV is een toonaangevend importeur en verdeler van machines voor tuin en park, land- en bosbouw en voor wegenonderhoud. Wij hebben een uitgebreid gamma voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker.

Zonneschijn Wasserij-strijkerij-nieuwkuis

Statiestraat 84-86 -9870Zulte

Industriële wasserij voor horeca en bedrijven. Ook wasserij - strijkerij - nieuwkuis voor particulieren en rvt. Verhuur van antivuilmatten. Verschillende locaties in Vlaanderen.

Euroclean

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Euroclean,lid van de groep Temco Services Industries Inc.(New York USA), sinds 1917 de specialist op het vlakvan schoonmaak (cleaning) en technischedienstverlening (facility services)!

Laborex

Hagelberg 15 -2250Olen

Al meer dan 50 jaar is Laborex internationaal actief als producent van industriële reinigings- en productiemachines, innovatieve transportsystemen, geautomatiseerde productieprocessen en straalcabines voor het reinigen of stralen

G-force

Maastrichtersteenweg 1a -3500Hasselt

Bent u op zoek naar een schrobmachine, veegmachine, boenmachine, hogedrukreiniger, machines voor industriële reiniging, ...?Dan bent u hier op het juiste adres!

Drainage D´heere & Ghewy

Dodepaardenstraat 73 -8600Keiem

Drainage Ghewy is sinds 2009 uw specialist voor landbouwdrainage en watervoorzieningen en kan steunen op de meer dan tien jaar ervaring van haar oprichters. Is uw landbouwgrond te nat of heeft u een te hoge grondwaterspiegel op uw werf?

Hermans Eric ( Hst

Kastanjelaan 35 -2460Kasterlee

Verkoop van onderhoud en reinigingsmachines.

Orego

Jezuiëtenplein 5 -9700Oudenaarde

Orego biedt een ruim aanbod aan performante toestellen.Schrobmachines, veegmachines, industri?le stofzuigers, waterzuigers, electronische insectenverdelgers, aanbouwtoestellen voor intern transport.

Euronet

Mechelsesteenweg 315 -2550Kontich

40 jaar ervaring een adres EURONET problemen die een Ander niet kan oplossen doen wij.Met veel resultaat en ervaring primeert.

Sidem - Service

Industrieweg 122 -9032Gent

Homepage water cleaning services sidem service dealer of landa gerni hydro-gom ice clean and clena sidem-service biedt een compleet concept op het gebied van reinigings- en waterzuiveringsinstallaties voor kleine en middelgrote ondernemingen en indus...

Vanhove

Pervijzestraat 67 -8600Diksmuide

Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Buchen Industrial Services

Hoogbuul 17 -2250Olen

Buchen Group: het adres voor uw industriële dienstverlening !Kwaliteit, zekerheid, gezondheid en milieubeheer zijn belangrijke kadervoorwaarden voor onze klanten en voor ons.

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Huurland

Kortrijksesteenweg 1067 -9051Sint-denijs-westrem

Verhuur van machines met advies voor bouw en renovatie, industrie & huis en tuin.

Lybera

Roggestraat 6 -8710Wielsbeke

Veolia

Avenue Charles-quint 584 -1080Brussel 8

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

N-ice Clean

Krommewege 50 -9990Maldegem

N-ice Clean is gespecialiseerd in het reinigen van machines met droogijs, zowel bij ons in het atelier als bij de klant ter plaatse. Wij kunnen ook thermisch reinigen dmv onze pyrolyse oven of chemisch reinigen dmv onze ultrasoonbaden...

Nilfisk

Internationalelaan 55 -1070Anderlecht

Wereldwijd leidende producent van professionele reinigingsmachines. Maatoplossingen voor al uw mobiele en stationaire hogedruktoepassingen. Daarnaast biedt Nilfisk-ALTO oplossingen voor al uw floorcare werkzaamheden inclusief veiligheidszuigers.

De Pape

Dorp 142 -9968Assenede

Groothandel in akkerbouw en landbouwmachines

Vanden Hole

Houtenkruisstraat 25 -9310Aalst

Industriële Reinigingsmachines Hogedrukreinigers Tapijtreinigers Koudwater hogedrukreinigers Verwarmings- element Warmwater hogedrukreinigers Boenmachines Schuurmachines Parketschuur- machines Schrob- en dweilautomaten Stofzuigers werfpompen

Alpheios Belgium

Gaston Fabrélaan 50 -2610Antwerpen

Alpheios is een resultaatgerichte partner die helpt de performance van schoonmaakorganisaties te verbeteren.

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Meiko

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Tennant Europe

Roderveldlaan 3 -2600Antwerpen

Tennant Company is een marktleider in het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van oplossingen om een schonere, veiligere en gezondere wereld te helpen creëren. De onderneming vervaardigt apparatuur voor het onderhouden van vloeren.

Kauffman Cleaning

Avenue De La Porallée 32 -4920Aywaille

Kauffman Kauffman Bonbonne Gaz Butane Propane Livraison

Stimex Cleaning Machines

Bitsingerweg 23 -3770Riemst

STIMEX CLEANING MACHINES heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in reinigingsmachines, hogedrukreinigers (koud en warm water), schrobautomaten, veegborstelmachines, stof- en water zuigers.

Boma

Noorderlaan 131 -2030Antwerpen

De specialist voor de professionele schoonmaak.

Salubris

Leon Bekaertlaan 32 -9880Aalter

De totaalleverancier voor alle schoonmaakoplossingen, professionele onderhoudsproducten en hygiënische papierwaren. Bij ons kunt u terecht voor al uw professionele onderhoudsproducten en- materialen.

Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

R. Thys

Avenue Georges-truffaut 44 -4020Liège

KARCHER THYS S.A. Cliquez içi pour accéder au site... ©2005-2007 Karcher Thys S.A. - Nettoyeurs Haute Pression, Balayeuses, Auto-laveuses, Aspirateurs, Injecteurs - Extracteurs, ... karcher, kärcher, kaercher, autolaveuse autoportée, autolaveuse assi

K.c. Van Mol Oost

Nieuwe Steenweg 109 -9140Temse

Kärcher is één van de toonaangevende producenten van reinigingsapparatuur. Het brede productprogramma omvat producten voor het huishouden en industrie. Bij Kärcher kunt u terecht voor: hogedrukreinigers, stoomreinigers, veegmachines, schrobmachines,

Clean Leader

Chaussée De Nivelles 47 -1420Braine-l'alleud

machines de nettoyage ! CLEAN LEADER ! karcher, center, michiels, karcher center michiels, michiels, alloweb, entreprise belge, entreprises belges, nettoyeurs haute pression, vapeur, aspirateurs, balayeuses, autolaveuses, détergents, kärcher, cireuse

Contimac

Z.5 Mollem 440 -1730Asse

Contimac is géspecialiseerd in de verkoop én service van professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie-, bouw- en automotive sector.

Mac Industrial

Molsebaan 39 -2450Meerhout

Mac Industrial is gespecialiseerd in industriele reiniging en industrieel onderhoud. Wij nemen alle onderhouds- en reinigingsopdrachten voor onze rekening, zodat u zich kan concentreren op uw productie.

Batraco

Bosstraat 29 -2260Oevel

Backx NV biedt een full-service pakket voor landbouwmachines en grondverzetmachines, tuin & park en reinigingsmachines voor particulieren, bedrijven en de overheid. Welkom bij Backx NV!

Econex

Waterstraat 24 -9620Zottegem

Kuismachine, reinigingsmachine, reinigingsproduct, reinigingsproducten, kuisproduct, reinigingsmateriaal, papierwaren, toiletpapier, keukenrollen, poetsrollen, poetsdoeken, zig-zag papier, schrob-dweilautomaat, schrob-zuigautomaat, reinigen van magaz

Alfast

Engelbert Van Arenbergstraat 71 -9040Gent

Industriele onderhoudsmachines industriele reinigingsmachines industriele schrobmachines industriele schuurmachines dweilautomaten dweilmachines hogedrukreinigers industriele boenmachines industriele veegmachines machines onderhoud ontstoppingsmachines

Ab Devos

Stationsstraat 193 -8790Waregem

Wij geven u graag passend advies bij de verkoop en dienst na verkoop van professionele en industriële reinigingsmachines voor alle vloeren. Onze klanten bevinden zich in gans België in alle sectoren.