U zocht op: renovatie badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Vimmo

Merksemsebaan 264 -2110Wijnegem

Vimmo badkamer- en keukeninrichting en renovatie, installatie en onderhoud centrale verwarming. renoveren en installeren van badkamer & keuken, plaatsing van centrale verwarming.

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Masure

Kleine Amer 15 -2870Puurs

Visitez le deuxième fabricant mondial de cuisines ALNO AG | Intro cuisine cuisine cuisines cuisines cuisine de marque cuisine de marque cuisines de marque cuisines de marque four four four planificateur de cuisine planificateur de cuisine planifica

Van Den Bossche Martin

Klein-mechelen 22 -2880Bornem

Van Den Bossche Bornem België - Tegelbedrijf met een aanbod waarin iedereen zijn gading vindt. Uitgebreide collectie in voorraad in het tegelbedrijf. Loop zeker eens langs bij Van Den Bossche tegelbedrijf in Bornem

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

De Rioolkrak

Grote Singel 3a -2900Schoten

Is uw wc verstopt? Dient uw beerput geledigd worden? Is er een scheur in uw leiding? We horen graag van u! De Rioolkrak staat voor u klaar.

Theuns Kris

De Borrekensstraat 107 -2100Deurne

Wij plaatsen nieuw sanitair, nieuwe tegels en vervangen al het leidingwerk en elektriciteit. Indien gewenst voeren wij ook de nodige metselwerken uit en plaatsen wij een verlaagd plafond. Badkamerrenovatie, loodgieterij en rioleringswerken.

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Interioo

Gentseweg 145 -9120Beveren-waas

Bij Interioo kunt u terecht voor Belgisch maatwerk tot in elk detail, uw droominterieur wordt met zin voor creativiteit uitgetekend.

Jonny De Beule

Doornpark 65 -9120Beveren-waas

Debeule, waardevol in water en warmte. Badkamerrenovatie en installatie verwarming.

Sanimato

Nekkerspoelstraat 263 -2800Mechelen

Sanitair plaatsen, badkamer renovatie, interieurwerken op maat of installatie van verwarming. Dat is werk voor Sanimato.

Renozen

Oude Leeuwenrui 8 -2000Antwerpen 1

RenoZen, uw specialist in badkamerrenovaties regio Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovatie van badkamers en keukens en beperken onze renovatieactiviteiten tot de provincie Antwerpen.

Guy Geerinck

Smedenstraat 51 -2610Antwerpen

Cito

Prins Leopoldlei 20 -2640Mortsel

Cito bvba neemt elk renovatieproject onder handen. Van afbraakwerken tot het leveren van een sleutel op de deur woning.

Van Gassen Walter

Bijlstraat 119 -9120Beveren-waas

Van Noten Dave

Belegstraat 59 -2018Antwerpen

Ronny Sterkens

Cambeenbos Laan C 24 -2960Brecht

Sanitaire installaties, Centrale verwarming, Complete badkamer renovatie Condensatie ketelsoverig loodgieterswerk

A.v.l. Service

Slachthuislaan 80 -2060Antwerpen

Volledige renovatie van keukens, badkamers, huizen en appartementen.

Amos-immo

Nijverheidsstraat 16 -2570Duffel

D.b.r.

Hollebeekstraat 24 -2660Antwerpen

DBR bvba uit Antwerpen is een renovatiefirma die voor elke renovatieklus de juiste vakman in huis heeft. Van badkamerrenovatie tot tegelwerken en vloeren. Wij doen het allemaal.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Baeten - Van Es

Nieuwstraat 41 -2840Rumst

Baeten - Van Es biedt totaaloplossingen bij de renovatie van uw woning, badkamer, zolder, keuken, of kantoor . Of realisatie van uw aanbouw.