U zocht op: renovatie dak

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Renolit Belgium

Industriepark "de Bruwaan" 43 -9700Oudenaarde

RENOLIT is binnen Europa al meer dan 40 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van kunststof dakbanen. Ons breed gamma van kunststof dakbanen en onze innovatieve daksystemen wordt wereldwijd toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Quality Roofing

Kloosterhof 19 -8770Ingelmunster

Quality Roofing in Ingelmunster (West-Vlaanderen) is een jong en dynamisch dakwerkersbedrijf dat instaat voor kwaliteit. Onder leiding van onze meewerkende zaakvoerder staan wij in voor de professionele uitvoering van allerhande dakwerkzaamheden, ...

A.d. Cleaning

Beiaardstraat 15 -8501Bissegem

A.D. Cleaning uit Kortrijk biedt reeds meer dan 25 jaar zijn diensten aan voor volgende activiteiten: - Schoorsteenvegen, Tuberen van schoorstenen, plaatsen van schoorsteenkanalen, ontmossen van daken, isoleren van daken, isoleren van zolders.

Drone Division

Kastanjestraat 8 -8710Wielsbeke

Drone Division is gespecialiseerd in industriële inspecties en visualisaties. Drone Division is een drone inspectie bedrijf dat vluchten uitvoert in de nabijheid van complexe structuren en gebouwen.

Isolinvest

Harelbekestraat 112 -8540Deerlijk

Isol Invest specialiseert zich in isolatiewerken voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, dit van vloer tot muur en dak!

Devabo

Pannewegel 50 -8790Waregem

Deneckere Lieven - Dak

Tramstraat 33 -8530Harelbeke

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Gedreven door kwaliteit, klantentevredenheid en detail, werken wij de opdrachten op tijd en met de nodige nauwkeurigheid af.