U zocht op: renovatie gebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


D. & S.

Dries 8 -9870Zulte

D&S Renovatiewerken - Injectering : renovatie van daken en gevels DENS RENOVATIE - INJECTEREN * gevelrenovatie-dakreiniging-oprit-terras-zinkwerken-dakbedekking *

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Drone Division

Kastanjestraat 8 -8710Wielsbeke

Drone Division is gespecialiseerd in industriële inspecties en visualisaties. Drone Division is een drone inspectie bedrijf dat vluchten uitvoert in de nabijheid van complexe structuren en gebouwen.

Maxhome

Jan Palfijnstraat(kor) 22 -8500Kortrijk

Bij Maxhome hechten we veel belang aan correcte afhandeling, respect en betrouwbaarheid. Ons team van ervaren professionals helpt je graag verder.

Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Artea

Vichteplaats 28 -8570Anzegem

Artea ondersteunt de klant tijdens de hele bouwfase, van concept tot uitvoering. Als ontwerpbureau en centrale aannemer zijn wij voornamelijk actief in moderne architectuur en interieurvormgeving.