U zocht op: renovatie gebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aha-architecten

Steenstraat 24 -8700Tielt

aHa kort voor allround Housing approach, is het steeds weer zoeken naar een concept waarbinnen architectuur, interieur en exterieur een geheel vormen. Voor iedere specifieke opgave wordt gezocht naar een passend en innoverend antwoord.

D. & S.

Dries 8 -9870Zulte

D&S Renovatiewerken - Injectering : renovatie van daken en gevels DENS RENOVATIE - INJECTEREN * gevelrenovatie-dakreiniging-oprit-terras-zinkwerken-dakbedekking *

Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..

Drone Division

Kastanjestraat 8 -8710Wielsbeke

Drone Division is gespecialiseerd in industriële inspecties en visualisaties. Drone Division is een drone inspectie bedrijf dat vluchten uitvoert in de nabijheid van complexe structuren en gebouwen.

Webonut

Knokstraat 24 -8880Ledegem

Webonut voert zowel openbare als private werken uit. We doen allerlei grondwerken en leggen opritten en parkings aan.Daarnaast voeren we bouw-, herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit aan openbare wegen en privéwegen, de zogenaamde wegeniswerken.

Willton

Kortrijksestraat 477 -8020Oostkamp

Vannieuwkerke Wim

Makeveldstraat 21 -8610Kortemark

VANNIEUWKERKE-BOUWNieuwbouw of renovatie,Modern, klassiek of rustiek,

Maxhome

Jan Palfijnstraat(kor) 22 -8500Kortrijk

Bij Maxhome hechten we veel belang aan correcte afhandeling, respect en betrouwbaarheid. Ons team van ervaren professionals helpt je graag verder.

Geldhof - Vermeersch

VenetiËlaan 51 A -8530Harelbeke

Voor dak- en gevelbeplating van gebouwen met een grote oppervlakte, zoals industriële panden, landbouwloodsen of industriegebouwen, heeft u een partner nodig met een aangepast machinepark en voldoende geschoolde medewerkers.

Huyghe Daksystemen

Ommegang West(wrb) 5 -8840Staden

Een schuin of plat industrieel dak? Huyghe Daksystemen staat garant voor de waterdichte uitvoering van uw industriële dakwerken.

Electriciteitswerken Feys

Hogendaledreef 62 -8020Oostkamp

Electriciteitswerken Feys: Industrie, Nieuwbouw en Renovatie, Domotica, Sanitair en verwarming, ...

Puratek

Steenstraat 58 -8820Torhout

Bouw en renovatie puratek is reeds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie’s van a tot z.