U zocht op: renovatie gebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Industrial Cleaning Company

Daniël Kinetstraat 50 -9000Gent

Alle straal- en schilderwerken verzorgt ICC snel en nauwkeurig. We behandelen elk voorwerp en alle materialen. Dit doen we zowel in onze gespecialiseerde ateliers als op elke andere locatie in België en Europa.

Dufam

Vliegtuiglaan 5 -9000Gent

Dufam, een handelsnaam met heel wat specifieke activiteiten, een bedrijf die zich vooral focust op manuele ontmanteling van gebouwen en totale afbraakwerken zoals, appartementen, loodsen, woningen en industriële gebouwen.

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Probam

Korte Keppestraat 7 -9320Erembodegem

Probam NV kent zijn oorsprong in een projectontwikkelingbedrijf. Met deze kennis, gecombineerd met de pragmatische en praktische aanpak van de aannemer is Probam NV uitgegroeid tot een professioneel proces- en projectmanager.

Isotherm Roof Systems

Nederhasseltstraat 43 -9406Ninove

IRS-Haegeman: Leveren en plaatsen van Sandwichpanelen voor industrie.

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Buyse

Spieveldstraat 19 -9160Lokeren

BUYSE is een familiebedrijf opgericht in 1989. De core business bestaat uit totaalprojecten van ruwbouw tot volledige interieurafwerking van kantoren, openbare gebouwen, private woningen en handelszaken.

Algemene Bouwwerken De Beule

Everslaarstraat 119 -9160Lokeren

Wij zijn een bouwbedrijfwerkzaam over heel Vlaanderen

John Saey

Gontrode Heirweg 142 -9090Melle

John Saey NV schenkt bestaande bouwconstructies nieuw leven, met vakmanschap en aandacht voor afwerking tegen een concurrentiële prijs. John Saey NV - Renovatiebedrijf