U zocht op: renovatie gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Industrial Cleaning Company

Daniël Kinetstraat 50 -9000Gent

Alle straal- en schilderwerken verzorgt ICC snel en nauwkeurig. We behandelen elk voorwerp en alle materialen. Dit doen we zowel in onze gespecialiseerde ateliers als op elke andere locatie in België en Europa.

Dufam

Vliegtuiglaan 5 -9000Gent

Dufam, een handelsnaam met heel wat specifieke activiteiten, een bedrijf die zich vooral focust op manuele ontmanteling van gebouwen en totale afbraakwerken zoals, appartementen, loodsen, woningen en industriële gebouwen.

Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..

Vm Building Solutions

Europalaan 73 -9800Deinze

VM Building Solutions is Europees leverancier van EPDM afdichtingsmembranen, promoot en verdeelt een totaalassortiment producten voor dak en gevel naar de bouw- en dakmaterialenhandelaar in West-Europa. Leverancier zinktoepassingen voor de bouwsector

Botop

Kleindokkaai 3 -9000Gent

Zoekt u een aanspreekpunt voor de kleine klussen, renovaties en herstellingen voor uw gebouw zodat het altijd piekfijn is onderhouden? Met een professionele partner bent u gerust dat een bekwame vakman alle onderhoudstaken oplost.

Tradibo

Doornstraat 22 -8340Damme

Bouwbedrijf Tradibo heet u welkom. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie en nieuwbouw.Bekijk enkele realisaties op onze site www.tradibo.be

Inter Care

Brugse Steenweg 199 -9990Maldegem

Specialist in de reiniging en renovatie van al uw vloeren, zowel voor oude als nieuwe vloeren.Van advies tot uitvoering voor tapijt, linoleum, PVC, rubber, parket, natuursteen, polybeton, Epoxy-en PU vloeren.

Isorevo

Arisdonk 66 -9950Waarschoot

Wij zijn een bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op totale renovatiewerken voor zowel privéwoningen, studentenkamers, kantoren en horecazaken.Ook voor nieuwbouw kan u bij ons terecht.

Renovatiewerken Martle

Vliegplein 14 -9991Maldegem

Op zoek naar een kwalitatief, ervaren dakdekker of aannemer voor de renovatie van uw dak, schoorsteen of woning.