U zocht op: renovatie industrie gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Probam

Korte Keppestraat 7 -9320Erembodegem

Probam NV kent zijn oorsprong in een projectontwikkelingbedrijf. Met deze kennis, gecombineerd met de pragmatische en praktische aanpak van de aannemer is Probam NV uitgegroeid tot een professioneel proces- en projectmanager.

S - Construct

Overheide 98 -2870Puurs

S-Construct BVBA is een bouwbedrijf voor zowel nieuwbouw als renovatie, gaande van enkel ruwbouw tot volledige afwerking, alle bouwstijlen en dit voor zowel particuliere als industriële gebouwen.

Sud - Construct

Groenkraaglaan 1 -1170Watermaal-bosvoorde

Onze bouwopdrachten zoals renovatie, verbouwing en nieuwbouw worden zowel bij particulieren en industrie uitgevoerd als bij kantoren, industriecomplexen, ziekenhuizen, residenties en bioscopen.

Duyck Supplies

Brouwerijstraat 100 -1050Elsene

A&p Projectontwikkeling

Karabiniersplein 15 -1030Schaarbeek

Verbruggen Group

Langestraat 366 -1620Drogenbos

SInds 1980 is algemeen aannemingsbedrijf Verbruggen gespecialiseerd in de renovatie en inrichting van kantoren, verkoopsruimtes, handels- of industriegebouwen en stijlvolle woningen of appartementen.

Immo Advice

Brusselsesteenweg 420 -1980Zemst

Alpas

Steenkaaistraat (baa) 19 -9200Dendermonde

Als algemeen aannemer richten wij ons voornamelijk op de uitvoering van renovatieprojecten uitgaande van de publieke sector. Hierbij staan wij zowel in voor de ruwbouwwerken als voor de volledige afwerking. Ook de realisatie van passief-

Taxandria

Herman De Nayerstraat 3 -2550Kontich

Taxandria: als algemene bouwonderneming een betrouwbare en solide bouwpartner. Wij realiseren totale bouwprojecten, appartementen, winkels, villa`s, woningen, tankstations, verbouwingen en schrijnwerk.