U zocht op: renovatie industrie gebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Execon

Bosstraat 54 -3560Meldert (limburg)

Talrijke projecten in uiteenlopende disciplines, gaande van kantoren en residentiële projecten, over utiliteitsbouw en industriële gebouwen, tot renovaties en interieurafwerking, werden door dit team gerealiseerd.

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Langewouters

Industrielaan 4 -2250Olen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en of plaatsen van elektrische schakelkasten voor de HVAC-sector: Verwarmingsinstallaties, Luchtbehandeling, Verwarming, Koeling, Bevochtiging, Droging en ook renovatie van verouderde schakelkasten.

Group Geraerts

Industrieterrein 2 2017 -3290Diest

Heeren

Industrieweg 1144 -3540Herk-de-stad

HEVOFORMKwaliteitsvolle interieuroplossingenop maat van de professional

Tilbo-construct

Visvangststraat 56 -3582Beringen

Behalve voor nieuwbouw kunt u bij Tilbo - Construct ook terecht voor renovatieprojecten, inclusief het plaatsen van bijgebouwen. Passiefbouw en de verkoop van nieuwbouw behoren eveneens tot hun dienstenpakket.

Cools Interior

Ambachtsstraat 6 -3980Tessenderlo

Jos Reynders Decor is een algemene aannemer voor renovatie, verbouwing en modernisering van bestaande gebouwen en hoogstaande nieuwbouwprojecten. Het beschikt over een eigen meubelmakerij en eigen bouwteams.

E & D Consult

Heistse Hoekstraat 10 -2220Heist-op-den-berg