U zocht op: renovatie kantoorgebouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Facimo

Geenrode 5 -3980Tessenderlo

Facimo is een dynamisch bedrijf dat elk facilitair project, groot of klein, in een zo kort mogelijke termijn en in samenspraak met de eindklant tot een goed einde brengt.

Jobartifex

Hammekensstraat 31 -3272Scherpenheuvel-zichem

Betaalbare interieurrenovatie nodig Elektriciteit, sanitair, installaties en energiezuinigheid in huis, alles onder één Jobartifex dak.

Bouwbedrijf Ivo Frans

Mariëndal 21 -2400Mol

De voorbije jaren hebben we ons als bouwbedrijf gespecialiseerd in de nieuwbouw van bedrijfsgebouwen en hebben we ons ook verdiept in de wereld van de renovatiewerken

Herenthoutse Bouw - En Schrijnwerkerij

Lammerdries 12 -2440Geel

Renovatie & inrichting van woningen, kantoren en winkel zijn de paradepaardjes, maar ook nieuwbouw en restauratie maken deel uit van de activiteiten. Een uitgebreid materiaalpark en een doorgedreven automatisatie van administratie en studiedienst...

Hervaam

Hemeldonk 5 -2200Herentals

Wij staan garant voor kwalitatieve afwerking, persoonlijk contact en flexibiliteit.Onze sterkte ligt in de combinatie van snelheid, kwaliteit, heldere communicatie en het bieden van oplossingen op maat.

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.